Следвайте ни

Полицаите излизат на протест навръх своя празник

Младен Маринов честити 141-годишнината от създаването на МВР на колегите си

viber icon

МВР шефът Младен Маринов честити 141-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи на колегите си, макар че традиционните чествания са отменени заради пандемията от коронавируса.

Посрещаме този 5 юли без традиционните чествания, в нетипична обстановка, в която ни постави пандемията. Независимо от това съм убеден, че всеки носи празника в сърцето си – с гордост от осъзнатия избор да бъде част от МВР, пише той в обръщението си до служителите, пише Bulgaria on air.

Чест е за мен да Ви поздравя със 141-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи. Във времето извървяхме нелекия път на утвърждаване и обновяване, но съхранихме своята мисия – в името на закона и на обществото. Благодаря Ви за усилията, постоянството и отговорността, с които денонощно работите на първа линия - да служите на хората, да осигурявате помощ в кризисни ситуации, да пазите спокойствието и вътрешния ред в държавата, да защитавате границата ни, да доказвате страната ни като достоен партньор в европейското семейство", отбелязва Маринов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?