1553
Следвайте ни

Пожар в дома на известен фотограф, той получи сърдечен пристъп

viber icon

Мъж на 67 години е пострадал при разразилия се пожар в блок 71 в бургаския жк Лазур. Това е известен фотограф, чиято фирма е популярна със заснемането на тържества, пише Флагман.

Той обаче е изведен от мястото на инцидента и се намира в коридора на шестия етаж. Отказва да бъде свален с носилка. Има сърдечен пристъп. Дъщеря му също настоява да не се премества.

Огънят е загасен, наводнени са обаче много от апартаментите от 8-ия етаж надолу. Докато се локализира мястото, откъдето излизал димът, се е наложило пожарникарите да вземат предпазни мерки. Кислородните бутилки не влязоха в употреба. Все още единият екип на Спешната помощ стои пред блока. Прави се проверка по етажите дали няма задушени хора. 

Огънят е тръгнал именно от апартамента на фогографа на 6-ия етаж. Вътре той е бил сам, твърди, че е станало късо съединение в електрическата част на хладилника му. Той не е бил в стаята, откъдето е лумнал огънят. 

Съпругата му дори още не знае, че домът им е опустошен. В момента тя била на работа като служител на ресторант в Морската градина. 

Обитателите на блока все още са навън. Има щети по коридора до последния етаж.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?