Следвайте ни

Пловдивският депутат Тошко Йорданов заплаши репортер с Крумови закони СНИМКА

viber icon

NOVA реагира остро срещу заплахите на водещия: Смущаващо и притеснително!

 

Притеснителна е връзката между неволна репортерска грешка и Крумовите закони, направена от водещ, избран за народен представител. Това обявиха от Нова тв в официална позиция по повод коментар на Тошко Йорданов - зам. председател на "Има такъв народ" и водещ в тв 7/8.

Ето позицията на Нова тв:

Във връзка с допусната неволна репортерска грешка със замяна на имената на две политически формации

По време на живо включване в обедната емисия на NOVA на 13 април е допусната неволна репортерска грешка със замяна на имената на две политически формации - репортерът Благой Цицелков свързва позицията на „Изправи се! Мутри вън!“ с „Има такъв народ“. В излъченото видео непосредствено след пряката връзка информацията е напълно коректна.

Намираме за притеснителна връзката между една неволна репортерска грешка и Крумовите закони, направена от водещ, избран за народен представител. Подобни аналогии са смущаващи.

Часове след обедната емисия на Нова тв Йорданов се изказа остро по адрес на журналиста Благой Цицелков.

„Една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир – говоря за „Нова ТВ“. Техният журналист си позволи да излъже в обедната емисия без капка срам“, заяви Йорданов в снощното си предаване по телевизията на Слави Трифонов.

"Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона“, казва назидателно той.

„Става въпрос за неволна грешка по време на жива връзка в обедна емисия. По време на нея казвам „Има такъв народ” вместо „Изправи се! Мутри вън!”. От репортажа, излъчен малко по-късно, става ясно, че имам предвид „Изправи се! Мутри вън!”, обяснява в социалните мрежи самият Цицелков.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Б.Б.

Б.Б.

15.04.2021 | 10:13

Тръгна Тошко с цървулки и сега като е обул джапанки се мисли за голяма работа. Но какво да се прави, това е фирма 7/8.

Отговори
2 0
Умен

Умен

14.04.2021 | 16:14

Много зло същество е този пигмей.Коли и беси наред.Комплексар.Много прост народ сме щом си избираме такива гноми за депутати

Отговори
22 2
USA

USA

14.04.2021 | 16:13

Споко бе, маймунката нищо няма да ви отреже

Отговори
15 1
Пловдив

Пловдив

14.04.2021 | 16:13

Изборът на успелите емигранти...и нереализираните умни глави...жалко за България

Отговори
19 2
Никоо

Никоо

14.04.2021 | 16:08

Всеки, който е гласувал за "Има такъв народ" може да си види резултатите!!! Тези хора, ще заличат Българския народ!!!

Отговори
23 1
Срацимир

Срацимир

14.04.2021 | 16:03

Смешници, избраха ги недоволните от собствените си неуспехи, хейтърите и гурбетчиите, на които не им пука за България, но им се иска да погледат малко сеир ама така отвън, безопасно. Сега обаче всички ще им сърбаме попарата, а тя като гледам ще е доста горчива. Още не са влезли във властта, а вече си позволяват повече от утвърдени политици от настоящето и близкото минало. Да не говорим, че нямат ясна идея с какво се захващат, нямат представена рамка пред народа, в която да се види какви цели и идеи искат да прокарат - скрили са се в миша дупка в оня блок дето го водят за телевизионно студио и си правят шоуто. И от тези хора се очаква да ни водят към по-добро бъдеще в следващите 4 години - нищо добро не ни очаква, напротив - в такава дупка ще ни запратят, че ще ни се иска пак да е 89-та година за да не сме чак толкова затънали.

Отговори
24 4
Maina

Maina

14.04.2021 | 15:53

Blagoi Cicelkov I Toshko afrikanski

Отговори
10 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?