Следвайте ни

Пловдивчани събраха над 900 лева за болния от рак Калоян, трябват още

viber icon
Над 900 лева бяха събрани по време на благотворителна инициатива в подкрепа на 23-годишния Калоян Спасов, който се бори за живота си след тежката диагноза рак. Базарът, на който се предлагаха дрехи, игри, книги, ръчно изработени сувенири, беше организиран на 3 и 4 декември в Дома на културата „Борис Христов”.

Събраните средства обаче не са достатъчни за лечението на Коки, алармират неговите близки. „Благодарим на тези, които помогнаха, както и на онези, които бяха духом с нас”, пишат те до marica.bg.

Лекарите полагат неимоверни усилия да стабилизират здравословното състояние на момчето, което в момента е влошено. Калоян се бори с много рядък вид тумор, наречен Сарком на Юйнг с ангажиране на органите в малкия таз.

Предстои му операция, а след това и лъчетерапия. Всяка от процедурите е на цена 10 000 лева.

До миналия месец бяха събрани 100 000 лв., които се изчерпаха в Турция, обясняват близките на Коки, който се е върнал в България преди два дни.

Те призовават всички хора с добри сърца да подкрепят Калоян и да му помогнат да се възстанови, за да изживее пълноценно най-хубавите си години.


SMS с текст DMS KOKI на номер 17 777

(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

Дарителска сметка в лева:

Калоян Венциславов Спасов

Kaloyan Ventsislavov Spasov

IBAN: BG86RZBB91551007422191

BIC: RZBBBGSF

PayPal: [email protected]Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?