Следвайте ни

Писателят Христо Стоянов: Протестиращите държат павета, а не ключа

viber icon

Протестиращите държат павета, а не ключа. Той се държи от законите и Конституцията. Това заяви пред БНТ писателят Христо Стоянов по повод антиправителствените протести в София.

"Никой няма интерес от предсрочни избори", посочи още той. 

"София се променя страшно много. Ако има дупчица по улицата, аз бих казал, че то човек и нова жена да си вземе и тя ще има недъзи", смята писателят. 

"Не разбирам защо се протестира при тази хубава София - не може да се разбиват жълтите павета, които са културна ценност. Не може да се хвърля и храна. Уважението към хляба е ценност. Някой да замеря с храна сгради - та това е трудът към хората от село. И те искат да управляват? Хвърлящите нямат и най-малко уважение към хората", заяви Стоянов. 

"Протестиращите казват "мутри вън", но не ги посочват. Мутри ли и са прокурорите, които работят денонощно. Възмутен съм. Ами Борисов, който изпращаше много пъти самолети за българи в чужбина, дори и на ръба на закона", каза писателят.

"Страшно е, че няма кой да управлява тълпата", допълни той. 

"Народът трябва да е коректив на властта", завърши писателят Христо Стоянов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Хемингуей

Хемингуей

26.09.2020 | 16:26

Скрий се бе главанак, помак !

Отговори
5 7
Читател

Читател

26.09.2020 | 12:55

Абе утрепко габровска, теб само в Смолян те управят....

Отговори
7 9
абе

абе

26.09.2020 | 15:59

УТРЕПКАТА СИ ТИ БЕ ИЗРОД НЕПОРЬБЕН.

Отговори
5 10
Какви павета държат, бе

Какви павета държат, бе

26.09.2020 | 11:25

суджук ? хора, завършили в престижни университети, държали павета. А Аскета и Каскета завършили Симеоново какво държат ? България се управлява от утайката на обществото за това протестират - управляват общака на Маргина, шофьора на шефа на Аптечното вър Варна, винкела, шкембето и пр. типове, които са за затвора.

Отговори
11 15
Валентин

Валентин

26.09.2020 | 15:14

А този ибрикчия аз съм го чел!

Отговори
4 9
абе

абе

26.09.2020 | 16:08

НА ТОВА ЛИ ВИ УЧАТ В ПРЕСТИЖНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ, ТОВА ЛЯТО ПРЕВЬРНАХТЕ СОФИЯ В КИНЕФ, НИБЛАГОДАРНИЦИ ЯДЕТЕ ПАРИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ НАПРАЗНО, ОТ ВАС НИЩО НЕ СТАВА ВШЕ СТЕ ПАРАЗИТИ КОИТО ЧАКАТЕ ВСЕ НЯКОЙ НЕЩО ДА ВИ ДАВА .ИНТЕЛИГЕНЦИЯ НУЛА.ОСТАВИХТЕ ТРШМА ПРОВАЛЕНИ ГЛУПАЦИ ДА ВИ ЯХНАТ КАТО МАГАРЕТА. КОГАТО СИ ПРОСТ И ДЕСЕТ ДИПЛОМИ ДА ИМАШ ПАК СИ СИ ПРОСТ.

Отговори
15 6
Вашата мутра

Вашата мутра

26.09.2020 | 23:24

от кой взема по 500 000 евро дневни, бе суджук ? М ? За да се вози на джипката по цял ден. За това ли ? Тикви прости гербаджийски.

Отговори
4 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?