Следвайте ни

Пчела уби 30-годишен мъж в Мизия

viber icon

Ужилване от пчела уби 30-годишен мъж в Мизия.Трагедията е станала тази сутрин около 6.30 часа, когато Росен Димчев станал да отиде до тоалетна и при обуването на джапанките си бил ухапан от насекомото.

Мъжът знаел, че има алергия от ужилване от пчела и затова винаги носел в себе си урбазон. Веднага си поставил инжекция и се обадил на тел.112, но докато пристигнат спешните медици, той починал, пише bulnews.

Росен Димчев е от близкото село Софрониево. Снощи бил на гости на приятелката си в Мизия, където останал да пренощува. Доскоро е работел в чужбина, но се върнал в родния си край и очаквал скоро нов ангажимент.

Кметът на селото Демира Димитрова потвърди инцидента, като заяви, че всички са покрусени от смъртта на младия мъж.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Иван Кънев

Иван Кънев

19.08.2019 | 08:40

Драги журналисти, знам че водещото в работата Ви е сензацията, но толкова грубо да публикувате невярна информация (относно вида на насекомото) е меко казано непрофесионално. Смятах, че този сайт е сериозен и надежден, но вече много силно се съмнявам. Бъдете така добри да си проверите информацията, и ако сметнете, че имате морално задължение, то направете корекция или опровержение на новината си.

Отговори
2 1
Василена Михайлова Гонова

Василена Михайлова Гонова

18.08.2019 | 17:26

Той винаги ще остане в моето сърце! Защото той ми е бил първата любов на живота а тя никога не се забравя! Почивай в мир любов моя ОБИЧАМ ТЕ!

Отговори
6 0
Ивайло

Ивайло

18.08.2019 | 06:36

Редакцията....от от ОСА загина момчето не е от пчела

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?