2374
Следвайте ни

Първо "Марица": Снежна драма в столицата, кола оцеля по чудо СНИМКИ

viber icon

Истинска драма се разви в столичния квартал "Слатина", точно до 148-о училище и 65-о ОДЗ. Дърво падна напряко на улица "Александър Момчев" и блокира минаването на коли. Причината е в силния вятър и падналия сняг.

За щастие в този час няма голямо движение на пешеходци за разлика от сутринта и около 17,00 часа, когато е пълно с ученици и родители, прибиращи децата от градина.

Уникалният късмет - дървото е паднало на милиметри от капака, като е повредило бронята. Автомобилът се оказа със застраховка

Трябва да се отбележи и късметът на жителка от входа, чиято кола е паркирана точно под дървото. Огромното стъбло е паднало точно така, че да удари леко предната броня. Две педи вдясно и предницата на колата щеше да е за скрап, коментираха майстори от съседен гараж.

Кметът Георги Илиев лично оглежда щетите от падналото дърво

Трябва да се похвали кметът на общината Георги Илиев, който пристигна веднага лично на място. След минутка-две се появиха и служителите от аварийната служба, които започнаха да режат дървото.

Първият сняг предизвика традиционния хаос в столицата,  водещ до доста аварии, паднали предмети и пътни инциденти.

 

 

 

 

 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?