Следвайте ни

Първи министър призна за покана от Слави

viber icon

Първи министър призна за покана от Слави! Служебният на културата Велислав Минеков е получил предложение от "Има такъв народ" за участие в бъдещия кабинет, която засега е отказал. Това съобщи той в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТВ1 самият скулптор.

"Имаше (покана - бел. ред.), но не беше направена по най-добрия начин. Освен това някак си тази покана беше в неизвестността, кои ще бъдат, кой ще е премиер и засега съм отказал.

Засега, защото поканата не беше с подробности по отношение на какво, как да се направи, какъв ще бъде кабинетът, какви ще бъдат неговите задачи, изисквания към министерството", заяви Минеков.

На въпрос на водещия има ли възможност да преосмисли решението си Минеков отвърна: "Ако кажа не - ще успокоя цял набор престъпници, ако кажа да - ще кажат аа, този мечтае да бъде министър."

Той добави, че не е поставял условия на "Има такъв народ", тъй като изобщо не се е стигнало до такъв разговор. "Да ви кажа честно, много се уморих. Аз изморих и министерството, и служителите, и всички, те са в тежко напрежение.

Ще се наложи да им давам отпуски, защото изгарят бушони", каза Минеков с усмивка. Той прави редица проверки, откакто пое министерството.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?