Следвайте ни

Пълна мистерия обгърна убийството на Бистра: Хвърлена чаша ли я порази?

viber icon

Престъпление или нещастен случай, е смъртта на 41 годишната Бистра Георгиева от Разлог, издъхнала внезапно на 26-и декември, пред очите на снаха си. Това е въпросът, който изясняват в момента полицаи и прокурори. 

Трагичният случай вдигна на крак разложката полиция около 18 часа на 26-и, след като съседи на семейството разбрали за смъртта на жената.

Сред хората се носеха легенди, че Бистра е убита от мъжа си. Полицаите обаче отрекоха тази версия и твърдяха, че жената е паднала на плочките до мивката, глътнала си е езика и е издъхнала.

Предположиха, че е инфаркт, заради нейни сърдечни проблеми, а и снахата на Бистра, твърдяла, че върху нея насилие не е упражнявано, пише struma.com.

В последствие стана ясно, че преди да и прилошее, между нея и съпруга й Дончо Младенов, популярен пияница и побойник, е имало семеен скандал. Поредният във фамилията, известна с непрекъснатите се крамоли, които Дончо предизвиквал.

Днес прокуратурата излезе с официално съобщение, че съпругът Дончо е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост., обвинението е по чл. 122 от НК. Прокурорът твърди това, след като аутопсията на Бистра установи кръвоизливи отзад в главата и счупен прешлен. А това предполага, че е нанесен удар с твърд предмет върху жената. Не се изключва обаче кръвоизливите да са от падането върху плочките.

Разследващите казват, че във фаталната вечер отново между тях Бистра и Данчо избухнал скандал от ревност. Съпругът грабнал чаша и я хвърлил по нея, като я уцелил в тила. 

Жената се свлякла на земята и издъхнала.

Нищо категорично не се знае, докато съдебният лекар не излезе с подробно медицинско заключение за смъртта на жената. А дотогава съпругът Дончо ще остане в ареста, където бе вкаран в късния следобед вчера. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?