Следвайте ни

Пак ваксинират с "Астра Зенека", тръгна и електронният регистър

viber icon

Възстановява се ваксинацията в страната, след като Европейската агенция за лекарствата излезе със становище, че "Астра Зенека" е безопасна и ефективна. И Българската агенция по лекарствата е анализирала партида на въпросната ваксина. Възстановява се работата и на електронния регистър, припомнят от БНТ.

В "Пирогов" 4 пункта за имунизации ще приемат желаещите от 10.00 ч. днес. Ще се приемат всички, които имат онлайн записани часове от 12 до 19 март. За да бъдат ваксинирани всички, пунктовете на "Пирогов" ще работят и през почивните дни.

Също от 10.00 ч. се възстановява работата във Ваксинационния център на болница "Св. Анна". Осигурени са два екипа. Единият ще обслужва гражданите, които са си записали ред за днес. Вторият екип ще обслужва гражданите, записали се за предишни дати, но пропуснали реда си, поради временното спиране на ваксинирането.

И "Александровска" болница подновява имунизациите с ваксината на "Астра Зенека" във фургона пред бариерата на болницата. Работното време е от 8.30 ч. Ще бъдат ваксинирани гражданите, регистрирани в електронния регистър, определени за днес, както и граждани, пропуснали имунизацията заради спирането на ваксината.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мима

Мима

19.03.2021 | 09:34

О не еееее, моля

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?