Следвайте ни

Падна голямо ограничение: Отварят хотелите ВИДЕО

viber icon
Радостна новина съобщи преди малко министърът на транспорта Николина Ангелкова и тя е, че от утре отварят всички хотели и места за настаняване. Това стана от парламентарната трибуна по време на дебатите по второто четене на мерките, свързани с отпадането на извънредното положение.
 
Бих искала и през тази трибуна да призова сега, особено с наближаване и на 24 май, на празниците, всички да се възползваме и да посетим Българското Черноморие, за да можем да насърчим заедно нашия сектор и заедно да се справим с това изключително тежко предизвикателство", апелира министърът на туризма. 

Ангелкова направи уточнението, че на двуседмична карантина ще подлежат не само българите, завърнали се от почивка в чужбина, но и всички чужденци, които дойдат у нас. 

Само преди ден бе съобщено, че чуждите туристи ще подават само декларация, че са здрави, докато българите, избрали гръцки или турски плажове, ще трябва след прибирането си да останат 14 дни в карантина. 

"Бих искала да уточня, че до отмяна на извънредното положение, както в България, така и в рамките на целия ЕС, всички чужденци, които влизат на територията на страната, така и българите, които пътуват в чужбина и се завръщат, подлежат на 14-дневна карантина. Надявам се утре да получим единни правила", поправи се Ангелкова, след като вчера двойният стандарт при третирането на българи и чужденци предизвика усещане за дискриминация. 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Име

13.05.2020 | 01:19

Радостна новина съобщи преди малко министърът на транспорта Николина Ангелкова!!! Я, пак ........ транспортен министър ли казахте?

Отговори
3 0

123

12.05.2020 | 22:13

Дойдат ли чужденци, българи няма да има!

Отговори
6 0

Рапорт даден

12.05.2020 | 18:50

Да напълним партийните хотели!!

Отговори
13 0

777

12.05.2020 | 20:19

Да ги напълни със заразени западни туристи

Отговори
11 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?