Следвайте ни

Падна голямата БГ тайна! Ето какво всъщност е видяла Ванга в Царичинската дупка!

viber icon

Ванга не просто вярвала в съществуването на извънземни, а твърдяла, че имала връзка с тях и те ѝ помогнали да изяви дарбата си. Това пророчицата често говорела пред познати. Сега руският журналист Сергей Кастарной, който поддържал близки отношения с феномена в последните години на живота ѝ, срещал се многократно с нея и я разчувствал да споделя лични неща, пише "Телеграф".

Той, както и много други, твърди, че Ванга му споделила как вече като била сляпа и имала видения, веднъж сънувала, че ѝ се явява рицар в бяло. По-късно тя сметнала, че може би той е бил извънземен. Рицарят ѝ казал, че тя трябва да използва дарбата си, за да помага на хората. Така, благодарение на съществата не от този свят, Ванга станала пророчица и поела съдбата си.

Царичина
Ванга често говори за извънземни, твърдят общувалите с нея. Преди време Ели Логинова също сподели, че пророчицата ѝ казала как наистина в земята под Царичина има извънземна връзка и я насърчила за начинанието, което било тайнствено прекратено точно преди големите открития. Логинова си спомня: "Ванга ни разказваше, че няма нищо страшно в обекта. Вижда вода, но не е опасна. Няма срутвания и никой няма да загине. Каза ни: "Абе аз виждам тука една жута (б.р. жълта) маймуна! Ни маж, ни жена! Защо ви е? Бре, бре, бре! Виждам я. Като стигнете двете стъпала, пак елате".

Аз вече бях почнала да изписвам страници с текстове, да рисувам под диктовка. Много е странно, за пръв път ми се случваше да наблюдавам това явление - през нея минаваха различни духове, с различен глас. Тя вдигаше глава нагоре и питаше, а след това започваше с мъжки тембър на гласа да говори. Все едно разговаряше с различен човек. Обръща се към мен и казва: "Ти ще четеш тези знаци!" - "Но аз как ще ги прочета, не ги зная, те са странно писмо?". - "Ти ще ги четеш. Виждам, че и рисуваш тук. А, и мене ме има в тези рисунки!".

В действителност на рисунките, които извънземните правеха чрез мен, я бяха изрисували на няколко места".

Кораб
Според Кастарной черквата на Ванга в Рупите също била свързана с извънземните. Тя била направена като НЛО кораб. Пророчицата затова се скарала и с официалната църковна власт, защото нещата не били съвсем по канона.

Ванга многократно говори за извънземни. Казвала, че най-често се среща с такива от планета, странстваща из космоса. Те били много положително настроени към нас и искали да ни помагат. В запис, направен през май 1979 г., Ванга отсича, че след 200 години ще направим контакт с извънземния разум. А 9 години по-късно пророчицата открито заявява, че виждала извънземните. Те били много работливи и точно организирани. Тя твърди, че на много планети из галактиката и вселената има извънземни, но нарочно ни обърквали с информацията, защото сме на много ниска степен от развитието и тази информация щяла да ни се отрази зле, в различни крайности. Дори и с това, че сме щели да ги приемем за богове, а те изобщо не били такива.

Пророчицата също говори и за стъпването на астронавти на Луната през миналия век. Според нея там няколко пъти са били установени връзки с извънземни, но за това изобщо не се говори по изричната заповед на пришълците.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?