Следвайте ни

Отвличане или семейна драма в Елин Пелин! Шокиращо видео

viber icon

Видеоклип с шокиращо съдържание се разпространява мълниеносно в социалните мрежи. Кадрите са постнати от Катерина Игнатова, която обяснява, че от тях се вижда отвличането на дъщеря й.

По нейните думи нападателят е бившият й мъж - главният архитект на Елин Пелин Борислав Кръстев, в съучастие с Андрей Цолев. Според Катерина Игнатова съдът е предоставил на нея родителските права върху тригодишното дете, като в същото време бившият й съпруг не позволява да се вижда с другата дъщеря, която е на 4 г.

Тя твърди, че записът е от четвъртък, 30 юли - в 8:30 сутринта. Ето какво разказва Катерина Игнатова: "От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция.

Показвам ви как на 30.07.2020 г. в 8:30 ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент, бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, "любящ" баща и мой бивш съпруг - Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря ( 4 г).

Адвокат Пламен Борисов - защитник на Борислав Кръстев, е категоричен, че кадрите, публикувани от майката, не показват цялата истина за случая. Той говори пред Канал 3.

„Това, което виждате на кадрите, изглежда ужасяващо и е така, но това не е цялата истина. Това не е отвличане. Бащата идва за пореден път, за да вземе дъщеря си за лятна почивка. Няколко пъти той идва със съдебен изпълнител, но майката все не е вкъщи“, казва адвокатът.

Той обеща да предостави документи със съдебни решения, от които се виждало, че Кръстев е жертва на домашно насилие от бившата си съпруга и баща ѝ, а в документацията на държавните органи е записано още, че опитите за законов контакт между дъщерята и бащата са били неуспешни по вина на майката.

Държавната агенция за закрила на детето обяви, че се е самосезирала въз основа на публикувания от майката клип в социалните мрежи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?