Следвайте ни

"Отровното трио" се разпада? Минеков: От утре сме в публиката

viber icon

Индикации, че протестът се е разцепил, даде вчера един от членовете на "Отровното трио". Проф. Велислав Минеков се обиди лидера на „Правосъдие за всеки” Велислав Величков, не прие критиката му и обяви, че оставя организацията на антиправителствената демонстрация на Величков. Така "Отровното трио" е на път да остане дуо, в него остават Бабикян и Хаджигенов, пише Стандарт.

Ето какво написа Минеков във фейсбук:

„След приятелска критика от ИПВ /Инициатива правосъдие за всички/ мисля, че ще е добре от утре те да поемат организацията на протеста. Със сигурност ще бъдат по-добри. Ние ще бъдем в публиката. Чудесен повод за почивка.”

В свой анализ за протестите Велислав Величков констатира, че народният бунт е навлязъл в опасен етап на вътрешно разделение и дори маргинализация.

„Вече изчезна онова ЗАЕДНО от първите две - три седмици, всеки си прави събития и акции на различно място. "Отровното Трио" казват: всичко започна от нас и ще завърши с нас, "държейки микрофона и тъпана", Бойците и Орловци искат да са равнопоставени участници в Протеста и да имат думата при сценария на развитието му; партиите сепарираха отделни негови части, като е все по - видимо делението между Демократична България, чийто лидер Христо Иванов подпали "искрата Росенец" и по-левите около Мая Манолова, които коопрериат с три малки партии и са близко до Триото”, посочва още Величков.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

= =

= =

21.09.2020 | 11:05

Крадливият пeдepacт Боко Тиквата няма да удържи дълго.

Отговори
3 10
Надежди

Надежди

21.09.2020 | 10:59

Говежди на Пловдивския Пик.

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?