Следвайте ни

Отпуснаха още пари за оградата по границата

С други 24 млн. лв. държавата попълва зърнените запаси

Министерският съвет одобри по бюджета си 7. 394 млн. лв., като част от тази сума ще отиде за извънгаранционно поддържане на оградата по българо-турската граница на територията на областите Бургас, Хасково и Ямбол. Това съобщиха от правителствения пресцентър.

Ще бъде изграден и прилежащ полеви път, успореден на временното възпрепятстващо съоръжение по българо-турската граница на територията на област Ямбол.

С друга част от одобрената сума ще бъде осигурено обезпечаването на транспортирането и екологосъобразното третиране чрез крайно оползотворяване и обезвреждане на остатъчен отпадък на площадка край  Девня.

С предоставените 24 млн. лв. по бюджета на Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“ ще се попълни държавният резерв от зърно.

Общо правителството одобри допълнителни разходи/трансфери в общ размер на 33,578 млн. лв., разпределени по първостепенни разпоредители с бюджет. ​Те са за 2019 г. и са осигурени за сметка на предвидените разходи по централния бюджет за ​т.г. и чрез преструктуриране на разходите и/или трансферите по централния бюджет за 2019 година./Марица 

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (1)

26.06.2019 | 18:40
0 0

Най-скъпата и най-неефективна ограда на света.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?