Следвайте ни

Откриха тонове развалено месо край Плевен

viber icon

Над 6 тона месо с изтекъл срок на годност бяха открити в склад за храни в Индустриалната зона на Плевен.

Още около 50 тона продукти, включително и големи количества месо, са намерени в друго помещение, което не е регистрирано по Закона за храните.

Според Агенцията по безопасност на храните продуктите не са разпространени в търговската мрежа.

Проверката е извършена под контрола на Районната прокуратура в Плевен, но от там днес отказаха повече подробности на този етап.

Проверявани са обекти за съхранение и продажба на месо, както и за производство на кайма и други месни продукти.

В някои от обектите е имало хладилни камери, други обаче се оказали гаражи, в които са съхранявани месо, кайма, месни изделия, както и различни съоръжения и машини за преработка.

В рамките на операцията са проверени и производителите на кайма, както и машини за пакетиране на месо и кайма, готови етикети, оцветител за кайма и протеини.

Констатирано е, че в нерегистрирани обекти се извършва съхранение и преработка на храни от животински произход, пише стандартнюз.

Продължава работата по установяване на стойността на хранителните продукти по видове, за да бъдат издадени заповеди за унищожаването им, но запознати обясниха, че се касае за голяма сума.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Linda Mark

19.02.2020 | 11:52

КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected]) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем Те предлагат всички видове категории заем, които те Краткосрочен заем (5_10 години) Дългосрочен заем (20_40) Заем за медиен срок (10_20) Те предлагат заем като Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем ....... Студентски заем .........., Заем за стартиране на бизнес Бизнес заем ......., фирмен заем .............. и т.н. Имейл .......... ([email protected]) Когато става въпрос за финансова криза и заем, тогава финансовият заем на Дейвид Уилсън е мястото, което трябва да отидете, моля, кажете му, че г-жа Линда Макдоналд ви насочва Успех ................... ....

Отговори
0 0

Жоро

19.02.2020 | 08:26

Да поразровят още това тържище. Много интересни неща ще открият. Собственикът знае за какво става въпрос. А иначе как ще кара коли за милион минимум. Гешев нали ще бори престъпността,да видим? Ето му пример за съмнителна приватизация на въпросното тържище и нерегламентирано производство.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?