1939
Следвайте ни

Откриха наръган гол мъж, вързан за дърво под Бузлуджа

viber icon

Откриха гол мъж, вързан за дърво под Бузлуджа. Той е намерен в безпомощно състояние с няколко прободни рани. Не е известно колко време е бил на минусовите температури в планината. 

По информация на NOVA мъжът е криминално проявен, с прякора Стефан Бангото.

Откаран е в болницата в Казанлък. Направена му е животоспасяваща операция.

Полиция и прокуратура извършват следствени действия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

" ... мъжът

" ... мъжът

01.12.2021 | 17:23

е криминално проявен ... " ???????????????

Отговори
1 0
Истината

Истината

01.12.2021 | 00:27

Истината е,че българската съдебна система през последните 30 години не работи много добре....Много често хора с многократно доказани присъди- престъпници,убийци,извращенци...се оказват бързо на свобода...,без да са излежали присъдите си,без да са получили наказанието,което заслужават. А после...следват нови престъпления.Полицията лови престъпниците,а ...в съда ...ги пускат. Трябват по-твърди и работещи закони...особено към убийците.Който веднъж е убил...ще убие пак. Не искам да мисля,как се чувстват в тази ситуация близките на убитите хора.Затова се стига и до личното отмъщение....Нашите закони са много хуманни към престъпниците!

Отговори
22 2
На "Марица" ,

На "Марица" ,

01.12.2021 | 03:00

едно голямо благодаря , за темата ! Всеки ден Сме свидетели на какви ли не престъпления . Не може ли най-после да се пресекат ? ТРЯБВА ДА СЕ ОТМЕНИ МОРАТОРИУМА ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ! За рецедивистите ( в повечето случаи ) затвора не е възпитателна мярка . Нека Хората Си изкажат мнението и властите да вземат някакви мерки !

Отговори
15 2
Mимето

Mимето

30.11.2021 | 23:31

Фамилията му Бангов ли е или друга?

Отговори
10 3
Всеки

Всеки

30.11.2021 | 23:28

който извършва престъпления трябва да знае ,че имаме СЪД и места за излежаване на присъдите (затвори) ! Но се случват и саморазправи . Аз никога не бих извършил нещо нередно . Съобразявам се с писаните и неписаните закони ! НЕ на престъпността !

Отговори
22 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?