Следвайте ни

Отбелязват годишнина от антиправителствените протести

viber icon

Днес от 19 ч. пред Президентството ще се отбележи годишнина от стартиране на антиправителствените протести през 2020 година.

Измина една година, откакто стартираха протестите ни срещу мафията, която си имаше държава. 116 дни, които събудиха гнева на българите във всяка точка на света. 12 месеца, в които неистовата ни мечта за нормалност изпълваше площадите и улиците из цяла България, заявява служебният министър на културата Велислав Минеков.

365 дни, в които продължаваше битката ни за връщане на държавността, нормалността и компетентността във всички сфери. Битка, подкрепена всички - от безработния, през завърналите се от чужбина успели и кадърни млади хора до президента на България. 8 760 часа, изпълнени с доказателства, че гражданското общество не е само куха фраза, а реалността, която заслужаваме – ние, децата ни и нашите внуци, подчертава Минеков.

Той призовава хората да се съберат пред Президентството, за да отпразнуват съединението, което направи силата.

И да си припомним, че не трябва да губим нито секунда повече в компромиси – с държавата, с бъдещето и със съвестта си, казва още Минеков. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Стефан

Стефан

09.07.2021 | 12:27

Малко срам поне да имат тези протестиращи, продадохасе и сега отново вървят към низините. Вие нямате ли деца, та да се продавате за 50 лв. или искате като кажа протежето на Слави Трифонов избори до дупка и на всеки 3- месеца да плащаме по 60 милиона, та най-накрая да дойде комунистическа общност в техен стил и да обевят фалит на държата.

Отговори
2 0
Йори

Йори

09.07.2021 | 12:23

Трябва да напише, “година от платените антиправителствени протести” . Човека, който плати протестите сега е на път да стане депутат със задължения към българския данъкоплатец 700 милиона.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?