Следвайте ни

От последните минути: Уволниха шефа на АПИ заради спрените пътни ремонти

viber icon

Министър Виолета Комитова уволни председателя на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) Апостол Минчев, съобщиха от регионалното министерство.

Причината е проявеното от него своеволие да спре всички строителни дейности на агенцията. Инж. Минчев е разпоредил писмено преустановяването на работата и изтеглянето на техниката до второ нареждане, пише "24 часа".

По този начин досегашният шеф на АПИ си е позволил да води политика, която е в разрез с политиката на министерството на регионалното развитие и благоустройството. Писмото за спиране на всички проекти, свързани с ремонти и реконструкция на републикански пътища на практика блокира дейността на фирмите.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова кани всички кметове и фирми, засегнати от писмото, подписано от г-н Минчев, на среща в министерството в петък – 23 юли, от 11 ч.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Йово

Йово

20.07.2021 | 17:17

За два месецасе видя пълния хаус. Спрени ремонти, пълен хаус в трафика, провал на изборите, предадени изборни книжа два-три дни след изборния ден, 100 000 хиляди ваксини с изтегла годност. Та сега #КОЙ ще плати сметката за целия хаус.! Разбира се Българския данъкоплатец, защото е много "богат" и плаща цялата мизерия на нашите парламентарни и президенски кюфтета. Някой трябва да понесе отговорнос за този хаус, някой тряба да си отиде!

Отговори
4 1
Дарко

Дарко

20.07.2021 | 15:19

Президента да си подава оставката! Създаде пълен хаус и блокира бизнеса!

Отговори
10 3
OldTen

OldTen

20.07.2021 | 14:25

Комунисти сър!

Отговори
10 1
Нали

Нали

20.07.2021 | 13:17

ИМПИЙЧМЪНТ!!!!!

Отговори
12 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?