Следвайте ни

"Оставка" посрещна Нинова пред централата на БСП

viber icon

Напрежение преди Националният съвет на БСП. Пред централата на „Позитано“ 20 протестиращи от редиците на партията посрещат участниците в пленума на социалистите.

Те носят плакати с надписи „Да спасим БСП“, „Време е за конгрес“, „Чуйте партията“, „Нинова ликвидатор на БСП“ и скандират „Оставка“ под прозорците на лидера на партията Корнелия Нинова.

Малко по-рано пред bTV председателят на младежкото БСП Николай Бериевски обяви, че младежката организация настоява  цялото ръководство на партията да поеме отговорност за лошите резултати на изборите. Те искат незабавно свикване на конгрес.

Националният съвет на БСП заедно с парламентарната група на „БСП за България“ трябва да реши дали да подкрепи правителство на „Има такъв народ“ и как да действа.

По време на заседанието ще бъде представен доклад за резултатите на „БСП за България” от проведените на 11 юли парламентарни избори.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

До намръщенЪ

До намръщенЪ

25.07.2021 | 17:11

Явно политиката е кур.венска работа! Не е само Нинова дето е обърнала палачинкат! Има много примери - напр. и Б.Борисов беше партиен член и ако не беше такъв - никога нямаше да стане пожарникар, неговото протеже - Плевневлиев беше партиен секретар и т.н. - примери много! Исках просто да кажа, че в БСП има брожение, което не е добро за никого! И най-важното, че сего, когато всички искат в БГ да се сформира работещо правителстве - не е време за оставки! После - да правят каквото си решат!

Отговори
1 0
намръщенЪ

намръщенЪ

25.07.2021 | 16:43

грешката беше на Филип димитров - ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН, ВСИЧКИ ЗАЕМАЛИ РЪКОВОДНИ ДЪЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТИ ДА СЕ ОТСТРАНЯТ ОТ ПОЛИТИКАТА ЗА ПОНЕ 20 ГОДИНИ. Никъде на Изток(изключвам империята на два континента) не остана такова гнездо паразити

Отговори
1 1
да,

да,

25.07.2021 | 15:32

Тия са троянски коне на ГЕРБ!

Отговори
1 2
ттт

ттт

25.07.2021 | 14:45

От 48 години съм член на БСП и такъв срам не съм преживял!! Това ли е най-важното точно в този момент???? Е и ако някой друг седне в креслото на Нинова - КАКВО? - партиятя ще цъфне и вържи!! Голяма грешка беше привличането на "комунисти" като Гергов и разни други "бизнесмени" на съвремието! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!!!

Отговори
4 0
намръщенЪ

намръщенЪ

25.07.2021 | 16:40

Другарю Бесепар от 48 лета, товарищ Нинова не беше ли в младежкото СДС някога? оосле Станишев я изрита, защото от европейски служби му съобщиха, че бърка в кацата с мед. ЗА ДА СИ БЕСЕПАР ТУК, ТРЯБВА ДА СИ КРАДЕЦ, това е явно необходимо условие

Отговори
1 1
Кирков

Кирков

25.07.2021 | 12:47

Фаталната грешка на Нинова е че върна всички ренегати, ибеикчии и напуснали партията и направили свои проекти. Реформаторите видяха че старото се завръща и те не гласуваха. Нинова има само един изход, смело да продължи с реформирането и да не погледне назад защото старите хиени Пирински Дъбов Гергов цялата червена аристокрация са срещу нея ище я потопят.

Отговори
9 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?