Следвайте ни

Окончателна: Ето колко години ще лежи в затвора убиецът на хубавата Андреа

viber icon

Убиецът на 18-годишната Андреа от Галиче отива за 18 години в затвора, след като не е обжалвал наложеното му наказание от Окръжния съд във Враца.

На 4 ноември Окръжният съд във Враца призна Аксел Олеков за виновен за това, че на 11 януари е отнел по особено мъчителен начин живота на момичето в дома му, след като е проникнал в жилището посред нощ, а след това е изнасилил и ограбил жертвата. За извършените четири престъпления магистратите определиха едно общо наказание от 18 години за убиеца, предаде "България днес". 

"Клиентът ми се отказа от обжалване на присъдата и аз съм длъжен да уважа неговото желание като негов служебен защитник", заяви адвокат Калин Кънчев, който бранеше по време на процеса подсъдимия Аксел.

"Окръжната прокуратура във Враца не е протестирала наложеното наказание на Аксел Олеков пред по-горната съдебна инстанция в законовия 14-дневен срок за това", обясниха от държавното обвинение във Враца.

След като и двете страни в процеса не са предприели стъпки за оспорване на определената присъда на Аксел Олеков за убийството на Андреа, то решението на Окръжния съд във Враца става окончателно. Според  магистратите непълнолетният ром трябва да изтърпи наказанието си при "строг" режим".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

25.11.2020 | 15:47

Едно голямо БРАВО на Окръжният съд.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?