Следвайте ни

Ограничено движение по магистралите „Тракия“ и „Хемус“, бъдете нащрек

viber icon

Днес, 15 май, и утре, 16 май, движението на моторни превозни средства между 312-ти и 316-ти км в платното за Бургас на автомагистрала „Тракия“ ще е в изпреварващата лента, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

За изпълнение на частични ремонтни дейности на настилката ще бъде ограничено преминаването в активната лента. Трафикът за София на АМ „Тракия“, в участъка от 336-ти до 337-ми км ще е в изпреварващата лента.

Движението в активната се ограничава заради частични ремонтни дейности на настилката. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

От 12:00 до 16:30 часа днес пък движението в тунел „Големо Бучино“ на автомагистрала „Струма“ в посока София ще се осъществява в активната лента. За изграждане на видеонаблюдение в тунела ще бъде ограничено преминаването по изпреварващата лента на тръбата за столицата.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700/ 130-20. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?