Следвайте ни

Огнян Минчев за заканите на Иво Христов: Това ни чака в Радевото ОФ

viber icon

Политологът Огнян Минчев написа остър коментар срещу евродепутата Иво Христов заради неговите нападки срещу Райна Кабаиванска и заплахите му към нея, че "талантът е "утежняващо вината обстоятелство“. Ето какво написа политологът във фейсбук:

Виждате ли за какво се готвят - пак! Бъдете предупредени - ако ходите в Радевото ОФ, бъдете предупредени. Д-р Дертлиев разказваше една история от Белене през 1949 г. "Събрали сме се всякакви - социалдемократи, земеделци, националисти, легионери... По едно време започнаха да вкарват и комунисти (с кампанията срещу Трайчо Костов - б.м.). Абе, викам си, кой е отвънка майка му стара..." Иво Христов е син на висш офицер от ДС и възгледите му са съвсем очевидни. Както виждате - не ги и крие. Бъдете предупредени!

Коментари (6)

Бъбу

Бъбу

08.09.2020 | 22:29

До Ком. Граажданин. Напротив, много ни е интересен и много са актуални коментарите му. А на тебе "гражданино" какво не ти харесва, че Христов е син на висше ченге от дс ли? Да знаеш, че и на мен това не ми харесва, не ми харесваш и ти дето защитаваш такава подла ченгесарска издънка, закърмена с омраза. Човек мразещ собствената си страна и клеветящ я в Европа.

Отговори
1 4
хаха

хаха

08.09.2020 | 18:36

Вие сега ли се сещате че всичко се прави от червената из.ет.Еееех пр.сти народе още 100г ще бъдеш унижаван щото си т.п

Отговори
1 3
Гражданин

Гражданин

08.09.2020 | 17:53

Политологът Огнян Минчев изпълзя от САЩ и се включи активно в "борбата".Точно го бяхме позабравили и хоп, пак на амбразурата...Тръгнал да обяснява кой на кого е син,ами има си уикипедия,бе другарю,всеки може да прочете,ако нещо го интересува,а и вече не си ни интересен,защото си назад във времето с коментарите си.

Отговори
2 6
Ким

Ким

08.09.2020 | 19:47

Какъв ти Сащ, този ми беше асистент по научен комунизъм.

Отговори
3 4
Безплатно от мен

Безплатно от мен

08.09.2020 | 16:00

Марица и политика - магаре и космос.

Отговори
1 11
И от мен, ама наистина безплатно !!!

И от мен, ама наистина безплатно !!!

08.09.2020 | 17:16

Нещо не ти допада това, което е написано ли ? Така е, истината винаги боли !!!

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?