49

Зарязаха 16 души да спят на гарата в Стара Загора, имало и деца

16 души пренощуваха на жп гара Стара Загора. До случката се стига, след като влак не ги изчакал и те останали без превоз. За инцидента разказа пред БНР един от пътниците - Николай Тодоров.

"В 22:20 ч. тръгнахме с влака Русе-Бургас, който е с прекачване в Стара Загора. Пристигнахме на старозагорската гара със закъснение от половин час в 3:41 мин. Влакът за Бургас е тръгнал минути по-рано без нас", сподели Тодоров. Той разказа, че всички пътници са си закупили онлайн билети и нямат никаква вина за изпускането на прекачването за Бургас. По този начин хората, сред които жени, деца и чуждестранни граждани, са останали до сутринта на старозагорската гара. "Осигуриха ни 2 стаи с по 3 легла, които бяха под всякаква критика, и така изкарахме нощта", каза още той.

Преди минути Николай Георгиев съобщи, че пътниците вече са се качили на бързия влак за Варна. На тях им предстои още едно прекачване в Карнобат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
бай Мильо от Пловдивската главна

бай Мильо от Пловдивската главна

13.08.2023 | 13:57

Стара Загора е известен с това че, е градът с най-правите улици в страната. За съжаление последните няколко месеца го свързваме само с негативни новини. Някакво конче „джудже“ беше отхапало ръката на разсеяна пловдивчанка в Зоологическата градина. После, някакъв психопат с прикрито от маска лице и с ръкавици, беше се правил едновременно и на хирург и на бербер, над някакво младо момиче. Тази нощ пък, на легендарната старозагорска гара влакът тръгнал без пътниците...??!! Хубав град и много старозагорки са оставили мил спомен в сърцето на бай Мильо от Главната но, Пловдив си е неговият град. Густо майна Филибето, пред Тримона пу*ки фраш. Айдаааа...

Отговори
2 2

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?