71

Започват масови проверки в АГ болниците заради разменените бебета

Започват проверки във всички АГ болници след случая с разменените бебета в София. Изпълнителната агенция „Медицински надзор” ще извърши нарочна проверка в болница „Шейново”, за да установи дали има пропуски в работата на лечебното заведение или умисъл. Това коментира началникът на кабинета на министъра на здравеопазването доц. Момчил Мавров.

Министерството на здравеопазването също се е самосезирало по случая. Със заповед на ресорния министър Асен Меджидиев започва проверка, която ще бъде извършена от ИА „Медицински надзор”, съобщи БТА. 

По-рано от прокуратурата обявиха, че ДНК експертиза е установила, че родителите, вписани в актовете за раждане на двете деца в София, не съответстват на биологичните такива. Извършват се множество действия по разследването. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
УМЕН

УМЕН

21.12.2022 | 23:51

А Добър ден комунистите го правеха това да сменят бебета вие чак сега се осетихте ....

Отговори
1 2
Николай Ралчев,Тутракан

Николай Ралчев,Тутракан

21.12.2022 | 19:17

Николай Петков Ралчев се казвам,тигърът и повелителят на река Дунае.Живея в Тутракан 7600 на ул.Панайот Хитов 5. Беден шизофреник съм и съм гей-джендър.Търся си любовник гей,с когото да си прекарваме щастливо.На 48 години съм,дълъг и красавец съм и предлагам на любовника ми дом,съжителство с мен и щв го подържам.Аз ще съм неговата жена,ще му готвя,чистя,пера,ще му правя всичко.Хората говорят за мем,че съм луд и психар,но аз отдавна си пия редовно хапчетата ми,предписани от психиатри лекари.И отдавна ме изписаха от психиатричната клиника,където бях настанен принудително и за дълго време ,вече много години.Така че ще опровергая тези хора!!!!!!

Отговори
0 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?