49

Заплашвали проф. Сербезова за здравето и близките й

Министърът на здравеопазването проф. Асена Сербезова е получавала заплахи. Това призна самата тя пред Нова тв.

Получавам обаждания и заплахи за това, че влизам в интересна битка и какви ценни качества имат този или онзи. Ще си потърся правата, макар че кого да уведомя - тази прокуратура, която ми образува проверка за две интервюта, попита проф. Сербезова. Тя уточни, че не е получавала заплахи за живота си, а за здраве и за мои близки.

Заплахите са по различно време, имах такива и месец, преди да стъпя като министър на здравеопазването, допълни тя, но отказа да влиза в подробности.

По повод на извършваните одити и проверки в големите болници, Сербезова обясни: Това са нашите пари, трябва да ни интересува как се харчат. Има прекрасни лекари, които обаче не са добри ръководители.

За проверката в "Света Екатерина" тя обясни, че нарушението е в сключването на граждански договори за срок от 3 г., което е прикрит трудов договор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
И тая сака персонална охрана заради чифутските и изцепки

И тая сака персонална охрана заради чифутските и изцепки

02.07.2022 | 16:07

Тоя дето са решили да го трепят ПРОСТО го трепят Хизобщо не го заплашват Тая чифутска куууучка хизобщо да не си мисли че не може да бъде отстреляна Ама то всички чифути и чифутски подлоги във случая на чифутското СЗО са за разссссстрел

Отговори
0 1
Българин

Българин

02.07.2022 | 10:47

Тази г-жа със сигурност е от тайното ръководство на нашата държава. Не разбрах само защо нея направиха здравен министър при положение че защитаваше фармацевтите и тяхните интереси. Маи е наказана.

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?