71

Заплашената от Христо Шопов Патриша: Насочи пистолет на 5 см от лицето ми! Каза, че ще ме застреля

Напрежението между семейството на актьора Христо Шопов и на  Патриша Тийвс започнало преди около 2 години след спор за кучета

 

Актьорът Христо Шопов беше задържан след междусъседска разправа, съобщиха от МВР.

Той извадил пистолет към млада жена от Люксембург, заплашил я е с убийство, а след това я е набил. Сигналът е подаден към МВР 30 минути след полунощ. Инцидентът е станал в квартал "Малинова долина"

Нападнатата и заплашена с оръжие от Христо Шопов жена е чужденка.

Патриша Тийвс е от Люксембург и от няколко години живее със семейството си в съседство на 60-годишния актьор, чиято фамилна къща е в столичния жк "Малинова долина".

Напрежението между двете семейства започнало преди около 2 години след спор за кучета. До скандала снощи се е стигнало, след като по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркира колата си пред гаража. Съпругата на Христо Шопов - Мариана Станишева, обаче оставя своя автомобил така, че съседката й да не може да излезе. Чужденката, която трябвало да отиде на вечеря в заведение, вика такси, но преди да тръгне, вдига едната чистачка на колата на Станишева.

Няколко часа по-късно, когато Патриша Тийвс се връща в дома си, открива, че една от чистачките на нейната кола е счупена. Тогава 36-годишната жена отива до дома на Христо Шопов и Мариана Станишева, за да поиска обяснение.

"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записах това и те (Христо Шопов и Мариана Станишева - бел.ред) се ядосаха. Искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, за да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари с юмрук в лицето", разказа пред БНТ Патриша Тийвс.

По думите й това е първият случай, в който се е наложило да повика полиция, въпреки дългото неразбирателство.

Според Тийвс причината за междусъседската вражда е това, че тя е чужденка.

Заместник-главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев обясни, че сигналът е подаден в полицията около 1 часа след полунощ.

"В Седмо РПУ е постъпил сигнал от 36-годишна гражданка за това, че е бил нанесен побой и ѝ е отправена заплаха за живота и здравето с огнестрелно оръжие. Изпратен е екип, който установява, че е възникнал междусъседски спор между гражданка на Люксембург и 60-годишния българин. На място е установено, че въпросният гражданин притежава 3 броя огнестрелни оръжия. Същите са предадени доброволно от него и същият към настоящия момент е задържан в поделение на МВР. На госпожата е извършен преглед в център за спешна медицинска помощ и е установено, че същата има охлузвания по ръката и хематом на долната устна. Образувано е досъдебно производство", добави главен комисар Кангалджиев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
18 коментара
Кво е това

Кво е това

25.02.2024 | 08:12

Нещо прилича на долнопробна пача и изрод не на човек . Това с кеф бих го ритал до границата .

Отговори
1 1
Нагли са чужденците

Нагли са чужденците

23.02.2024 | 18:50

Да си ходи там откъде е дошла,че като ние сме в Люксембург те се държът с Българите като с последно ниво хора!Марш от тук арогантна и нагла пача!!!

Отговори
3 1
rtyrty

rtyrty

23.02.2024 | 18:16

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим=-- https://da.gd/menx

Отговори
0 3
Пловдив

Пловдив

23.02.2024 | 15:19

Гледайки чужденците, как се хили на видеото и как се е татуирала до ноктите, със сигурност не е кратка и хтисима особа. На Шопов му е кипнало и със дигирност е имало основател а причина. Сигурно е имало и по-правилен начин за реакция от негова страна, но човек понякога не може да се владее. Жалко. Сега ще го съсипят човека. А тая "пребитата" ще продължи да се друса щастливо.

Отговори
9 6
щепсел

щепсел

23.02.2024 | 16:31

след обхваналата го ярост Христо е счупил чистачката на колата на госпожата и е трябвало да се успокои.

Отговори
4 0
Причината на Шопов е, че

Причината на Шопов е, че

23.02.2024 | 16:43

или е бил кьор кютюк пиян, или надрусан. Не би трябвало да е простак, защото освен, че е известен актьор, е син на много по-прочут от него баща - Наум Шопов.

Отговори
3 4
Нагли са чужденците

Нагли са чужденците

23.02.2024 | 21:50

Тая ще иска яко пари..

Отговори
1 1
Хм…

Хм…

23.02.2024 | 15:05

Ясно. Прочутият в България актьор с поведение на тъпа мутра. С три(!) законни пистолета. Вероятно защото работи в сферата на културата. И при това положение някои взимат неговата страна. Сигурно заради културните си интереси.

Отговори
11 10
Явно си го е заслужил

Явно си го е заслужил

23.02.2024 | 14:55

В статията не пише, че жената е спряла пред неговия гараж, а жена му е спряла пред колата на съседката. Паякът би трябвало да вдигне колата на Шопови. Чужденката явно не е запозната с тънкостите на БГ законите и порядките. Отделно, че всичко е от липса на възпитание и показване на мутренско поведение. Не е гаранция, че който и друг да е на мястото на чужденката-няма да пострада по същия начин. Това, че е чужденка, не означава, че българите трябва да се правим пред тях на дебили

Отговори
17 4
Генади

Генади

23.02.2024 | 14:54

Ще му се размине като на всички "известни". Примери колкото искате. Голям (на възраст) човек, уж "мъжкар" а посяга на жена (каквато и да е). Жалка история. Каквото и да се е случило, който и да е виновен, не е това начина. Нали сега е много модерно да се борим срещу насилието във всичките му форми. А да видим. Може, ама надали.

Отговори
9 4
аноним

аноним

23.02.2024 | 14:42

Един от най-добрите ни,и най-спокойни артисти!Трябва много лошо да го е предизвикала тази,с нищо незабележима женица,за да реагира така Христо!

Отговори
10 12
Айше

Айше

23.02.2024 | 14:24

Тая малко на миндил ми мяза

Отговори
8 10
Юрката

Юрката

23.02.2024 | 14:03

Изнервеният дъртак дали не е имал мерак да я челастри??

Отговори
18 9

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?