71

За пръв път: Наш самолет с директен полет до Сейшелите

Първият директен самолетен полет от България до екзотична държава вече е факт.

Рано тази сутрин първият пряк полет от България до Сейшелските острови със 175 пътници на борда кацна на международното летище в столицата Виктория. Посрещнаха ги представители на сейшелското Министерство на външните работи и туризма, туроператори и представители на хотелски вериги. Полетът се реализира от авиокомпания Bulgaria Air.

При отпътуването на летище София пътниците бяха приветствани от г-н Максим Бехар, почетен генерален консул на Република Сейшели в България, и получиха от него специална членска карта за клуб „Приятели на Сейшели в България“.„Летище София е повече от писта и терминали, ние се стремим да популяризираме дестинация България и ежедневно да разширяваме мрежата от полети“, сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен директор „СОФ Кънект“

Втория чартърен полет до Сейшелите е вече запълнен. Той излита от София на 25 февруари. Екзотичната страна стана все по-популярна сред българите, които сега ще бъдат значително улеснени при пътуването си до там. Те се допускат само с негативен PCR тест, без изискване за карантина, пише Днес.бг.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Горчив опит

Горчив опит

29.01.2022 | 17:43

Не съветвам никого, но лично аз и семейството ми НИКОГА няма да ползваме услугите на нашата авиокомпания! По-мизерни самолети и по-калпаво "обслужване" от нашите "извозвачи" няма!

Отговори
2 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?