1553

За 33-годишнината на медията! "Марица" се щракна за спомен, японски туристи заснеха

Екипът на „Марица“ и „Хермес медиа“ стана атракция за туристите в Пловдив вчера. По случай 33-годишнината на медията журналисти, рекламисти, страньори и коректори избрахме да направим снимка за спомен на Римския стадион.

Докато обличахме брандираните бели тениски с логото на „Марица“, оправяхме за последно грима и прическите, двама японски туристи зяпнаха от изумление и извадиха фотоапаратите. Без да разбират какво толкова се случва сред руините на Римския стадион, но привлечени от суматохата, те направиха десетки фотоси на екипа ни. Накрая, съвсем в духа на японското си възпитание, смутено се усмихнаха, благодариха от разстояние за честта и се отправиха да изучават древния, но вечен Пловдив.   

 

Снимката за спомен на целия ни екип обаче се оказа голям казус. „Марица“ има двама професионални фотографи - Наташа Манева и Валентина Биларева, които с любов наричаме „фотографини“. Задача с повишена трудност се оказа коя от тях да снима и коя да позира на снимката.

Казусът се разреши от само себе си, защото като „по поръчка“, съвсем случайно, на уречения час за срещата се озова нашата бивша колежка Деси Хаджиева (в средата на горната снимка). Тя натрупа солиден стаж в „Марица“, но после избра да заживее в слънчева Испания. Деси хвана фотоапарата и майсторски направи общата снимка, без никой да липсва от нея. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?