71

Времето полудя: До 20 градуса в началото на декември, после - студ и сняг

В първата пълна седмица на последния месец за годината ще остане студено, с дневни температури от 0 до 7-8 градуса. Кратко затопляне се очаква около 10 декември.

 

В сряда валежите и ветровете ще затихват, с изгледи облаците да се разкъсват и намаляват. Благодарение на по-топли средиземноморски въздушни маси, температурите ще тръгнат нагоре.

В първите дни на декември ще е дори по-топло и живакът в термометрите ще скочи до 13 - 18 градуса, а в отделни точки на Дунавската равнина, Предбалкана и Югоизтока - и до 20.

В четвъртък и петък валежи няма да има, но облачността ще остане променлива с разкъсвания.

С голяма вероятност преди Никулден ще се оформи поредна нестабилност с нахлуване на студ от север-северозапад.

3 и 4 декември ще са дните с валежи. На този етап предварителните прогнози са за дъжд, който с понижаването на температурите в неделя срещу понеделник, в Западна и в Северна България да преминава в сняг.

Подобно развитие на метеорологичната обстановка, с потенциал за снеговалежи, ще има около 7-8 декември и след това към 10-11 декември, предаде NOVA. 

В първата пълна седмица на последния месец за годината ще остане студено, с дневни температури от 0 до 7-8 градуса. Кратко затопляне се очаква около 10 декември.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
tyrty

tyrty

29.11.2023 | 11:22

Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.-----> https://tyny.to/shemoro

Отговори
0 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?