49

Военен прокурор, близък до Гешев, пристигнал първи след катастрофата на "Черни връх"?

Военен прокурор е пристигнал веднага след полицията на мястото на тежката катастрофа на булевард "Черни връх" в София, предизвикана от Георги Семерджиев. "Той се е легитимирал и е започнал да оглежда останките от колата, докато говори по телефона". Това заяви в студиото на „Събуди се” криминалистът Иван Савов, който подчерта, че има някои разминавания в информацията по случая.

„Първи на мястото на произшествието са пристигнали униформени служители от едно специализирано подразделение в София, които са запазили местопроизшествието и са извършили първите рутинни действия по обезопасяването на района. Интересно е кой е дошъл след тях – един човек с бял костюм. Това е един военен прокурор, чието име ще спестя за момента – нека властите се произнесат. Този човек се появява, влиза в периметъра, който е ограден, легитимира се като магистрат и започва да говори по телефона, да оглежда и да обикаля останките от автомобила и, за съжаление, телата на загиналите момичета”, посочи той.

Възможно е военният прокурор да е минавал от там като случаен гражданин. "Моята хипотеза е, че някой го е изпратил там, за да види какво се случва. И тук вече нещата излизат извън МВР и въпросът е дали въпросното лице Семерджиев не е свързан с по-високите етажи на властта. Този военен прокуроро е приближен до главния прокурор. Всички го знаят. Говоря за Адалберт Кръстев, да", подчерта криминалистът.

По думите му униформените служители нямат право да му направят каквото и да било. „Той – бидейки магистрат – има правото да се намесва в рамките на произшествието. Едва след това пристига автомобил от 4-о районно, управляван от Мирослав, приятелят на Симона. И след това пристига и самата Симона Радева. Тя е била цивилна и с личния си автомобил и стои там около 40 минути. Интересно е, че униформените от районното там не са ѝ попречили. Тя си говори с тях и след това си тръгва”, заяви той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Атака

Атака

17.07.2022 | 15:30

Волен какво чака? Да отива и да щурмува прокуратурата и да им даде едни военни и едни цивилни прокурори. Побеля на човека косата от цялата тая корумпирана пасмина. Волене АТАКА!!! Ний сме с теб. Напред към прокуратурата.

Отговори
5 0
???

???

17.07.2022 | 10:42

Изненадани има ли?

Отговори
12 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?