3906

Внимание, шофьори! Протест на Цалапица спира движението на Орта хан

Жителите на Цалапица излизат на протест в неделя, за да кажат "Аз съм Митко и няма да мълча". Стартът е от 18 часа на кръговото за Пазарджик или при Орта хан.


И този път полицейските служители ще спират на определени интервали преминаващите коли, без да ги пренасочват през обходни маршрути.


Временната организация на движението ще бъде в сила до приключване на шествието. Протестиращите не са обявили краен час.


Близки, роднини и приятели на зверски убития Митко ще поискат справедливи наказания за замесените в убийството, отново ще призоват Рангел да се върне и да разкаже истината за случилото се. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
НАПРЕЖЕНИЕ!Нов протест посреща депутатите пред НС

НАПРЕЖЕНИЕ!Нов протест посреща депутатите пред НС

09.09.2023 | 13:56

https://demokrat.bg/archives/26660

Отговори
2 0
Готвят още по-мощен национален протест,който ще се проведе още днес

Готвят още по-мощен национален протест,който ще се проведе още днес

09.09.2023 | 13:54

https://demokrat.bg/archives/26750

Отговори
2 0
Поп Ставри

Поп Ставри

08.09.2023 | 23:53

Светльо ли си, Тъмньо ли, няма никакво значение! Щом с такава злоба грубиш пострадалите, сигурно още нямаш ни коте, ни куче, камо ли деца! Светулка, чедо, кой е тук грешникът?! Нарушителят, който чинно ще си плати глобата или наглият убиец?! Недей се пали, чедо, не дразни лъва да не ти отнесе празната главица! Щом така палиш и погрешно се горещиш, утре и ти, природна грешко, ще нарушиш закона! И на теб, нещастнико, може да се случи!!!

Отговори
3 1
Svetlio

Svetlio

09.09.2023 | 20:22

Природна грешка съм до толкова,че отговарям на илетирати.Имам деца,куче и котка,исе грижа за тях.А от Лъва не ме е страх. НЕ МОЖЕ ПЕЙЗАНИ ДА НАЛАГАТ УСЛОВИЯ НА ЦЯЛА ДЪРЖАВА. За непознати думи справка в речник

Отговори
0 1
Поп Ганчо от Тутракан

Поп Ганчо от Тутракан

08.09.2023 | 22:35

С Вашата мъка съм, Родители и Близки на рано-рано загробения Митко! Всички нормални люде са с Вас! Никой не е застрахован от страхотиите, ужасите и пълния произвол в нашата злощастно Родина! Но ще Ви моля, чеда Божии, въпреки мъката да си отворите очите! Не само Държавата е безхаберна! Църквата къде е?! Патриархът, владиците?! Всички тез търтеи са на Вашия гръб! Господ не е в усквернените и компрометирани от таквиз Храмове и Параклиси а сред Вас!!! Той всичко вижда, всичко чува, може и да забавя, но НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ! Днес е Митко, утре ще е ...! Българино, събуди се! Докога безнаказано и безцеремонно ще погубват скъпите Ти чада?! Кой царува Тук? Бог или Сатаната?! Мир и покой на погиналите във какви ли не престъпления Души!!! АМИН!!!

Отговори
4 1
Svetlio

Svetlio

08.09.2023 | 19:29

Писна ми от хора, които си късат актовете, пред полицаите, които им ги връчват, защото са се крили. 2 години,а сега протестират и създават неудобства на цяла държава. До кога двоен аршин? Самите Те не знаят какво искат. Убиецът да се предаде????? Жалко за момчето,разбирам болката им,но не разбирам срещу какво протестират.

Отговори
10 1

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?