1553

Влогърите Анди и Дани се извиниха за мелето в мола

Инфлуенсърите Анди и Дани заявиха, че съжаляват за случилото се вчера и се извиниха пред последователите си в социалните мрежи.

На срещата в четвъртък са отишли стотици техни почитатели, повечето от които деца и се е получило огромно струпване на хора. На мястото се намесиха униформени, след като самите влогъри са подали сигнал за блъсканица. Двамата младежи бяха тогава отведени.

Все още се изяснява кой е отговорен за вчерашния инцидент. Една от вероятните причини е, че в кратък интервал от време твърде много хора са влезли в търговския център - толкова, колкото пространството не е можело да поеме.

След като събитието беше прекратено, от мола заявиха на фейсбук страницата си, че събитието с влогърите Анди и Дани е било отменено от органите на реда поради мерки за сигурност и увериха, че решението е взето, за да се избегнат евентуални нежелани последици. Влогърите също направиха изявление пред последователите, в което споделят разочарованието си.

Самите влогъри Анди и Дани се обърнаха чрез социалните мрежи към присъстващите на събитието деца и родители:

"Ние не сме организирали това събитие. Много от вас смятат, че сме си тръгнали по собствено желание, но това, повярвайте ни, не е така".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?