71

Влаковете до морето стават по-бързи, цените на билетите - същите

Всички дневни бързи влакове между София и Бургас  през Подбалканската железопътна линия, както и на два бързи влака по направлението между София и Варна през Горна Оряховица ще ни возят по-бързо. Така от столицата до Бургас ще се стига за пет часа и половина, вместо за шест часа, както сега. Пътуването до Варна пък ще е с 55 минути по-кратко и ще продължава 6 часа, съобщиха от БДЖ. Още преди няколко дни от държавната компания обявиха, че вдигане на цената на билетите не се предвижда, а заплатите на работещите ще се повишат. Това ще се случи благодарение на повишените приходи на дружеството. 

Железниците са във фокуса на министъра на транспорта Николай Събев, който на няколко пъти в рамките на половин година смени техни ръководители и обяви мащабна програма за подновяване на вагоните.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Janis

Janis

02.06.2022 | 21:51

Банка отпуска кредит за селскостопански бизнес от 5000 евро до 900000 евро с лихва от 2% годишно. С, които искаме да финансираме проекти в селскостопанската област.И да за да достигнете най добрите фермери.WhatsApp 0033780769892-на български Janis Andersons Имейл:[email protected]

Отговори
0 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?