3906

Влак с 40 пътници се запали на гара „Тулово“ СНИМКИ

Локомотив на влак се запали на гара "Тулово". Във влака са пътували 40 пътници.

Бързият влак № 464 от Димитровград за Горна Оряховица престоява от 07:34 ч. в участъка между гарите Змейово и Тулово поради възникнала повреда в помощния двигател компресор на локомотива. Впоследствие от машинното отделение на локомотива започва да излиза гъст дим, съобщиха от БДЖ.

 

Локомотивната бригада е реагирала своевременно, след като забелязват дима задействат противопожарната система на локомотива и подават сигнал на тел. 112. В момента на мястото екипи на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" работят по обезопасяване на локомотива. При възникналата ситуация не е имало опасност за пътниците и персонала във влака.

Снимки БГНЕС

 

В композицията пътуват около 40 души, които са превозени до гара Тулово със съдействието на превозния персонал и екипите на "Пожарна безопасност и защита на населението", информира БГНЕС. 

Създадена е организация за превозване на пътниците с друг влак от гара Тулово до гара Горна Оряховица. До този момент не е засегнато движението на другите влакове, които преминават в този участък. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Това вече не е новина!

Това вече не е новина!

01.12.2023 | 16:54

Това е ежедневие! То човек да го е страх да се качи на влак! Горе-долу знаеш кога ще тръгнеш, но никога не знаеш кога ще пристигнеш, а отделно - такъв тип изненади. Но с ЖП състав на 50 - 60 години, при перманентни проблеми с доставки на нов състав - ами така е!

Отговори
2 0
Има си виновник!

Има си виновник!

01.12.2023 | 15:38

Сигурен съм, че Путин е запалил влака!

Отговори
2 0
Реалист

Реалист

01.12.2023 | 15:15

Няма проблем, важното е, че закупихме вече 16 самолета Ф-16 на хартия, както и 100 бронирани машини, както и че помагаме на Украйна в битката с агресора, и сме рамо до рамо със свободния свят, да се разбира този свят, който няма против да си дава ресурсите на САЩ и запада, останалият свят е несвободен, недемократичен и лош!

Отговори
2 0
дайте да дадем

дайте да дадем

01.12.2023 | 13:26

Поредният запалил се влак....БДЖ се превърна в компания за Екстремни преживявания! Като влакчето на ужасите в Дисни-парк....В същото време, стотици милиони по Европейски проекти се "усвояват" у нас за развитие на ЖП-транспорта и мрежата....

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?