49

Влади Въргала влиза в битка с джендър идеологията в училищата

Популярният актьор и режисьор Влади Въргала, известен със силните си граждански позиции, влиза в Инициативния комитет за провеждането на референдум срещу влизането на джендър идеологията в българските училища, съобщиха от БСП.

Той е поредното знаково име, което заявява категоричната си подкрепа към инициативата на партията в защита на децата и българското семейство. По-рано в Инициативния комитет влязоха Нешка Робева, бившият ректор на НСА проф. Светослав Иванов, героят от САЩ-94 Емил Костадинов, световният шампион по вдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на младежите по футбол Ангел Стойков, авторитетният юрист Владимир Шейтанов. 

Своята гражданска подкрепа за провеждането на референдум заяви и бригаден генерал Стефан Стефанов, бивш заместник-директор на военното разузнаване и председател на столичната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, както и контраадмирал Петър Странчевски.

Всички обществени авторитети, включили се в Инициативния комитет, влизат в него по собствено желание и в лично качество в защита на общата кауза в защита на българските деца и семейство. Комитетът остава отворен за нови членове.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
ДъБъ дебили

ДъБъ дебили

02.03.2023 | 20:56

и джендъри!

Отговори
1 1
Я....

Я....

02.03.2023 | 20:07

Гледам двата коментара долу - следобедна reй сбирчица...

Отговори
4 0
ХА ХА ХА ХА

ХА ХА ХА ХА

02.03.2023 | 18:31

Поредният фалшив герой!

Отговори
1 6
Има една поговорка българска, много вярна

Има една поговорка българска, много вярна

02.03.2023 | 16:53

Никога не е късно да се изложи човек. В пълна сила важи и за онази путинофилка Нешка, и за този клоун…

Отговори
5 9

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?