1939

Вицепремиер заседна в асансьора без ток, 45 минути чака помощ

Интересен разказ постна Борислав Сандов, доскорошният вицепремиер в кабинета "Петков". Ето какво е преживял преди малко лидерът на "Зелените":

 

"Как пък точно в асансьора ме завари тази авария...

За 45 мин висене в тъмния асансьор поне разбрах, че още една система в България има нужда от реформа. През аварийното копче първо се свързах с дежурния техник, който обаче бил нощна смяна и не трябвало да вдига, та ми затвори и обеща да не вдига при второто натискане. При повторния опит той не вдигна, но не вдигна и никой друг. Така беше и при третото прозвъняване.

На четвъртия път се свързах. Обещаха да дойдат бързо. Но явно 25 мин не влиза в графата "бързо", нищо че асансьорният сервиз е базиран в съседния квартал. Обадих се още веднъж. Вдигна ми друг човек и ми се скара, задето съм му търсел отговорност, при положение че не съм говорил точно с него предишния път. Той не обеща да дойдат бързо, но поне за втори път казах в кой точно асансьор съм заседнал.

Обадих се на Комисията за защита на потребителите, за да разбера има ли някакъв предвиден в закона срок, в който са длъжни да ме извадят от асансьора. Съчувстваха ми, но не бяха срещали такъв казус. Поне ми казаха кой е контролиращия орган към тези сервизи - Държавната агенция за технически и метрологичен надзор. Дадоха ми и телефонен номер.

Оказа се номера на зам.директора, на който благодаря за съдействието. Той е споделил с директора на съответното звено, който пък се е обадил на директора на фирмата за асансьорен сервиз, с която явно нашия вход има договор.

Този път обаждането в асансьора беше входящо, през системата за аварийна помощ. Казаха ми, че скоро ще са при мен. Попитах ги какво е "скоро". Казаха ми 5 мин. След точно 5 мин. електрозахранването най-сетне беше възстановено.

Излезнах от асансьора и изчаках техниците пред блока. След малко пристигнаха и те. Поговорихме си за комуникацията в такива ситуации. Добре, че нямам клаустрофобия. И че изпуснах само една среща, която не беше супер важна и лесно я пренасочих за утре".

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
14 коментара
Ники

Ники

13.08.2022 | 09:06

Хахаха, това е било знак свише. Други път 5 часа да виси докато му дойде акъла.

Отговори
0 0
Васил

Васил

10.08.2022 | 20:48

Много глезени излязоха Зелените, пък като рекетират бизнеса окото не им трепва.

Отговори
1 0
Любомир

Любомир

10.08.2022 | 14:27

Малко му е на Сандов 45 мин заседнал, повече трябва, за да има време за размисъл над странните си и спорни възгледи за управление

Отговори
8 1
Аз си мисля

Аз си мисля

10.08.2022 | 13:53

Че тепърва ще му се случват странни неща . Пък може и да се спъне някъде и да си счупи напушеното носле . Той нали е зелен , обича ганджата .

Отговори
7 1
Гого

Гого

10.08.2022 | 13:11

Защо не ползва стълбите, нали е природозащитник! Но пък знаели се може да са заседнали с корочо и да им било добре!!!

Отговори
15 2
Густо

Густо

10.08.2022 | 12:55

Путин е виновен!

Отговори
11 2
Густо

Густо

10.08.2022 | 12:54

Густо! Ние чакаме 30 години, да дойде свесен политик,спряхте ни тока от всякъде!

Отговори
12 2
Противник на бутафорната зелена идея и зелените екстремисти

Противник на бутафорната зелена идея и зелените екстремисти

10.08.2022 | 12:34

Нали е псевдозелен, интересно ми е защо не се качваше по стълбите, за да пести ток и да бъде ЕКО? Зелени са му само приказките... Миналата година даваше и съвети да пестим ток вода като споделяме душ... Абсолютен клоун, нека да види какво щеше да се случва, ако зеленията у нас се бе наложила - енергиен дифицит и връщане на каруците...

Отговори
20 2
jon bon

jon bon

10.08.2022 | 12:30

Марица, престанете!!! Този е бивш министър, не е никакъм вицепремиер и дай Боже никога повече да не зависи нищичко от него в държавата ни!!!

Отговори
17 2
Петьо Петкин

Петьо Петкин

10.08.2022 | 12:25

А питате ли ме ,когато седях половин час в асансьора и аз в " Маневри на Пети етаж ". И то само ,защото Дантон Тазов ми дрьпна шалтера..... На Бьлгарина му се вменяват всякакви грехове.- та кое призвание .Вьпросьт е да сё плюе - на посоки.

Отговори
4 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?