Вход скочи срещу пазарджишкия богаташ Петраков за кучката Ани

Срещу кучето на известния пазарджишки бизнесмен и бивш кандидат за кмет на общината Георги Петраков скочиха съседи. Живеещите във вход "В" на улица "Стефан Караджа" 17 са притеснени от нрава и поведението на немската овчарка, която ежедневно се разхожда от дъщерята на Петраков Светлана.

Положението наистина е нетърпимо. Ще стане някоя трагедия като тази в Разград, твърди пенсионер от входа, който не пожела да се цитира името му. Възрастният човек обаче разказа как на два пъти кучето му е скачало в последните дни. Добре че запазих самообладание и не тръгнах да бягам, иначе не знам какво щеше да стане. Светлана пък ми каза да не говоря, защото кучето се дразнело. Всички се оплакват - и Манчеви, и Събеви, и Димитрови. Всички треперят, за да не стане някой инцидент. Нямам нищо против Светлана, но тя е слабичка и не може да удържа кучето. Животното е над 50 килограма, а стопанката му е 40. То не е обучено и се нахвърля с лай върху хората. Неведнъж предупреждавахме Петракови. Не искаме от тях да махнат кучето, достатъчно е да му сложат намордник, предлагат от входа.

От общината също съобщиха, че са получили жалба по този повод от живеещите във входа. Документът е внесен от домоуправителя Димитър Димитров. Взели сме мерките, които са от нашата компетенция. Петракови са предупредени да пускат кучета само след като му сложат намордник, съобщиха от общината.

Потърсен за коментар, самият Георги Петраков не се съгласи с мнението на съседите. Става дума за едно кротко и мило животно. Досега не е закачило никого, заяви Петраков. Той каза, че овчарката се казвала Ани и не вярва, че хайванчето е способно да скочи на човек. Вече сме купили и намордник, платил съм дори такса в общината, заяви бизнесменът.   

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?