46

"Възраждане": Двамата ни депутати са невинни, могат сами да си дадат имунитета

Народните представители на "Възраждане" - Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат възможност да спечелят образуваното дело, защото са невинни, съобщиха от пресцентъра на партията. И припомнят, че преди три години след протест на "Възраждане" пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) двамата бяха задържани от полицаите на места, отдалечени от протеста.

Обвиненията срещу тях са за насилие над униформени лица, при положение че цяла България видя кадри, излъчени по националните телевизии, от които е видно, че Ангел Георгиев и Веселин Вешев са обект на полицейско насилие. Насилие от полицаи, което видяхме и под колоните на Министерски съвет, където млади хора бяха бити и унижавани от униформени по време на протест.

Нови протести предстоят и призоваваме полицаите да не се поддават на провокации и да не се превръщат в "маша" в ръцете на американския колониален режим, маскиран като българско правителство.

Относно имунитета, поискан от Иван Гешев, и двамата народни представители не се притесняват сами да си го дадат, защото са невинни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Защо това варненското

Защо това варненското

05.06.2023 | 19:36

като застане пред хора и все си вири главата? Все едно е над тях. Пък уж ще ги възражда. Той отгоре, пък народът отдолу. Да не би да тренира за велик вожд?

Отговори
5 1

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?