46

Важно за шофьорите: Голяма промяна при глобите за винетка и тол такса

Важна промяна, касаеща всички шофьори, влиза в сила от днес

От днес /23.12.2022 г./, на сайта www.bgtoll.bg може да се заплащат санкциите за нарушения, наложени за ползването на платената пътна мрежа без валидна е-винетка или платена тол такса. Това съобщиха от Агенция "Пътна Инфрастуктура".

На интернет страницата на Националното тол управление чрез бутон „Проверка за нарушения и възможност за плащане“ и след въвеждане на необходимите данни шофьорът може да провери дали има нарушения и при наличие на такива може да плати компенсаторните такси по тях, както и по издадени електронни фишове или съставени актове за установяване на административни нарушения в законоустановения четиринадесетдневен срок.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Гечито

Гечито

24.12.2022 | 21:43

Първо: Народа е прост ама много прост . Второ: Тази Толл система в България няма нищо общо с Толл системата в Германия . Трето: На какво основание заплащаме пътни такси като пътищата не се поддържат .

Отговори
7 1
И аз да питам

И аз да питам

23.12.2022 | 20:05

Кога ще ми заплатите поне един ремонт на ходова част, че искате да ви плащаме лайнетки и глоби.

Отговори
37 0
криво седи, право съди

криво седи, право съди

23.12.2022 | 18:30

У нас нормални пътища няма. Всичко е разбито като жълтите павета пред НС. Това са полигони за изпитание и разбиване на коли. Магистралите са пародия - това са лоши и тесни скоростни отсечки, които по нищо не сетличават от селските пътища в белите страни. Когато колата ти се повреди от такива пътища - плащаш си и не чакай, че някой ще те обезщети. Още по-малко застраховател - те завалиите едва свързват двата края и са все на ръба на оцеляването. Всяка година все едни алабалистики - бонус фалос! Колкото и пари да искат за свинетките - все са много !

Отговори
50 3

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?