49

Важна новина за всички, които пазаруват в Lidl

Lidl удължава сезона на подаръците с новия Купон+ в своето приложение Lidl Plus. От 03.01. до 30.01.2022 г. всички потребители на приложението трупат суми с всяка покупка във веригата, независимо от закупените продукти. В януарската активност има четири нива, като всяко следващо ниво дава възможност за още по-атрактивна оферта - избрани продукти на стойност 1 стотинка или отстъпки от крайната сума при следващо пазаруване.

На първо ниво, при достигане на сума за покупки в размер на общо 60 лв., клиентите получават Купон+ в приложението, с който имат възможността да закупят шоколадов мъфин с пълнеж от Фурната на Lidl или пудинг Milbona на атрактивната цена от 1 стотинка. 

Второто ниво се достига при покупки на стойност общо 120 лв., при което клиентите получават отстъпка от 2 лв. при следваща покупка от минимум 30 лв.

При достигане на третото ниво и сума за покупки в размер на общо 160 лв. потребителите на Lidl Plus получават един Купон+ за багета с чесън, багета с билки или хрупкави италиански вафлички, които могат да бъдат закупени за само 1 ст.

Последното, четвърто ниво се активира при достигане на сумата от 260 лв. и осигурява на клиентите Купон+ за 5% отстъпка при следваща покупка до 100 лв.

Спечелените купони важат до 7 дни, като срокът на валидност тече от датата на генериране на купона (датата на генериране е ден 1 от срока на валидност на купона) и изтича в края на работния ден на филиалите на Lidl на седмия ден след датата на неговото генериране. Пълните условия на Купон+ могат да бъдат открити на: www.lidl.bg/couponplus.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Абе

Абе

10.01.2022 | 07:22

Чудя се кой още им се връзва на тези простотии. Някога преди години се опитвах с една игра на кауфланд, то не бяха касови бележки, то не бяха регистрации и нищо, месеци наред си играх. От тогава съм се за рекъл че няма да се занимавам и да се оставям да ме правят на канарче. Мисля, че най добре е всички да им обявим бойкот на простотиите, няма да забогатеем с един мъфин или вафличка за 1 ст.

Отговори
35 1
Шумен

Шумен

10.01.2022 | 03:59

И в Шумен липсваше мистериозното кешу от 150 грама -бонус купон през декември. Да не говорим за шоколада Ритер -различни видове, който беше "бонус за 1 ст.", в къщи се оказа, че ми е струвал 2.99 лв., а купонът ми е изгорял като неизползван на следващия ден.

Отговори
24 1
Viking

Viking

09.01.2022 | 22:21

В Русе достигнах три от нивата на lidl за месец декември. Трябваше да има награди натурален сок от праскова Cappy за една стотинка и пакетче кишу за една стотинка. Както обаче се очакваше продуктите бяха изчерпани... Пък може и изобщо да не са ги извадили от склада.... И бонуса изгоря. Lidl са абсолютни мошенници.

Отговори
40 0
Георги Илиев Митев

Георги Илиев Митев

09.01.2022 | 18:41

Епиграма : Свинете ги тръшна чума . Скъпите домати като гума . Ще се храним занапред икономично и ще оцеляваме биологично . Автор : Георги Илиев Митев . Трето поколение репресиран , защото дядо ми е бил Главен съдия, Главен прокурор и мирови съдия до 9-септември 1944 г. на целия тогавашен северозападен район. Потърпевш съм от милицията , военните, военните медици, медиците, полицията , институции и граждани . София, България (2021).

Отговори
27 4
Империалистите

Империалистите

09.01.2022 | 17:11

Lidl както и Кауфланд и другите вериги съсипаха българския народ Оставиха го на колене магазините затвориха малките останаха само те да контролират цените и да си правят каквото искат с парите на българите няма откъде другаде да пазаруваш освен от веригите Ама ние сме си виновни за тая работа защото утре са Lidl Kaufland и пила на и BILLA на едни и същи хора които командват ком конците и управляват света но пък се разбират взаимно явно докато ние българите не мога да се събера съберем четирима човека за карти та камо ли да направим нещо заедно

Отговори
35 10
Янита Петкова

Янита Петкова

09.01.2022 | 13:20

То много хубаво с купоните, но в Lidl Добрич, почти не можем да се възползваме поради изчерпване на продуктите!

Отговори
29 4

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?