Вадят 700 милиона за онколекарства

Два процента от здравните вноски, които стоят блокирани като резерв в БНБ, може да бъдат отблокирани и да се използват за осигуряване на лекарства за раково болните. Подготовката на процедурата по пускането на средствата, които възлизат на около 700 млн. лв. е било обсъдено между министър-председателя Бойко Борисов, министрите на здравеопазването и на финансите Божидар Нанев и Симеон Дянков и Теодора Захариева - председател на федерацията „Български пациентски форум".

Надявам се Народното събрание да прояви воля и след две или три седмици да се поздравим с успех, това за нас значи много, каза Теодора Захариева.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Велев

Велев

12.10.2009 | 07:08

На пожарникаря-мутра Бойко Борисов , на малоумника ДЯНКОВ и на топсерсема Цветанов им е по-дебела главата , по - празно пространството между ушите и по-високо самочувствието, отколкото е здравословно !...Само кретенизмът им е на ниво !!Вероятно има още някои, които смятат , че сегашното управление не е тотално сбъркано , но това се дължи единствено на увреденият им генетичен код ... „Благодарим „ безкрайно на „ бащицата „ Бойко Борисов за „гениите „ , които ни натресе в управлението . Затова и БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ КЕНЕФ (тоалетна) , така както много сполучливо и точно я изобрази един чешки художник ! …Нека им напомня, че " благодарение " на подобна политика на геноцид спрямо народа ни , се случиха януарските събития през 1997 година , които им ПОЖЕЛАВАМ много скоро , защото иначе ще разплачат ТОТАЛНО майката българска ... Все повече от тези, които гласуваха за ГЕРБ вече гледат ето така http://www.freakycreek.com/gallery2/v/Funny+Advertisements/gerber-hot-sauce.jpg.html

Отговори
0 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?