49

В "Пирогов" върнаха усмивката на 12-годишния Сашко от Перник СНИМКА

Бащата на 12-годишния Александър Цветанов, който бе открит в планината след 9 дни в неизвестност, поздрави всичките си последователи в социалните мрежи с мила снимка на момченцето. На кадъра то е с широка усмивка, макар и все още в болничната стая. Детето изглежда много по-добре.

"Днес е в добро настроение", написа бащата, а отдолу заваляха окуражителни коментари на фейсбук потребители.

Припомняме, че  Сашко от Перник, който е аутист, беше намерен в дере в близост до Радомир. В издирването му се включиха специализирани екипи на полицията и жандармерия, планински спасители, специализирана техника и хиляди доброволци. Бащата на 12-годишния Александър дори обяви награда от 100 хиляди лева за откриването на момчето.

Накрая малкият бе намерен от доброволци в труднодостъпна местност до Перник. Сега той е в "Пирогов" в стабилно състояние, преминал е през множество изследвания, а с него работят и психолози.


 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Един съвет

Един съвет

27.11.2022 | 17:19

Ако не ви е интересно, просто прескочете статията. И изобщо не се изказвайте. Вярно, че сте анонимни и човек не може да ви посочи с пръст, но въпреки това трябва да ви е ясно, как се говори в подобни случаи.

Отговори
0 0
Мимето

Мимето

27.11.2022 | 14:32

А какво изяде Сашко днес?

Отговори
0 3
Жоро

Жоро

27.11.2022 | 14:01

До кога ще ни занимате със стари новини!?

Отговори
2 3

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?