3906

В Деня на траур в Габрово и Севлиево: Нова катастрофа с жертва и ранени в района

След касапницата с 5 трупа: Нова жестока трагедия разтърси Габрово


Лек автомобил, в който са пътували 4 жени, е самокатастрофирал край село Врабците

 


Автомобил с четири жени катастрофира тази вечер в района на село Врабците по пътя за местността Люляците край Габрово. Дамата, управлявала моторното превозно средство, е загинала на място, потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово.

В 17:12 ч. на номер 112 е постъпил сигнал за катастрофирал автомобил, който се е движел от Габрово в посока Люляците. На място се отзововат екипи на полицията, три линейки със специализиран автомобил на Районната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". 

По първоначална информация трите спътници на загиналата са без опасност за живота, откарани са в габровската Многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Тота Венкова" за наблюдение, информира БТА. 

Днес в Габрово и Севлиево бе ден на траур заради петима загинали наскоро в катастрофа край село Донино, Габровско. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Коментар

Коментар

17.10.2023 | 00:59

Простия е толкова прост че не може да разбере колко е прост са казали хората, то всеки ден се виждат плодовете на демокрацията, добри водачи на мпс, добри майстори на всичко, добри политици е и никога не е излошно самочувствието че човек знае и може ам май самочувствието на всички е прекалено много и на всякъде, погледнете от пътишата та чак до жълтите павета все смразяваща картина, кога ще намерим смелоста да видим истинското си лице в огледалото или не е срам пред самите нас да признаем че ни липсва страшно много както и да управляваме мпс така и дуржавата, то резултатите от доброто управление се виждат всеки ден и то във всичко

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?