Уволниха шефката на "Слънчо" дисциплинарно

Директорката на ЦДГ "Слънчо" Лиляна Лусарарян е уволнена дисциплинарно, съобщиха от кабинета на кмета Тодор Попов. Оттам обясниха, че причина за тази крайна мярка са открити нарушения, установени при проверка от страна на община Пазарджик.

Както "Пазарджишка Марица" писа, при проверката беше установено, че служителка в детската градина се е водила на работа, докато е гледала болното си внуче в чужбина. Лусарарян бе назначила на работа дъщеря си като счетоводител в градината. След проверката Лусарарян излезе в отпуск по болест.

За временно изпълняващ длъжността директор е назначена Мая Бойчева. Новият шеф пък ще бъде избран чрез конкурс, съобщиха от община Пазарджик.

Това е втората директорка на детска градина в Пазарджик, която е уволнена през последната година. Първата бе директорката на ЦДГ "Радост" Ася Стоянова.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
12 коментара
възмутена

възмутена

30.06.2011 | 14:58

Венелина Бодурова е едно голямо "нищо", назначена на длъжност, която беше предназначена за нея и с обявени критерии, на които само тя да отговаря.Тази госпожа използва градините за лично облагодетелствуване, чрез "Академика".През всичките години на работа в община Пазарджик тя не защитаваше интересите на предучилищното образование, а си плетеше мрежа от контакти, които да помагат на частната и дейност.Това ако не е конфликт на интереси не знам какво е ? Интересно какво мисли кмета Попов по въпроса? Може би и на него така му е удобно!...

Отговори
0 0
работеща в ДГ

работеща в ДГ

02.04.2010 | 14:23

Време е новоназначените директорки на ДГ да се позаслушат в мнението на учители и пом.възпитатели.Така ще се вземат по правилни решения.Ще се избягват конфликтни ситуаций.ДГ може без директор.имам предвид един Д.на две ДГ.Но дир.без екип е равно на една голяма нула!

Отговори
0 0
Доволен родител

Доволен родител

18.03.2010 | 17:51

Аз съм много доволна от персонала на ОДЗ Слънчо, и двете ми деца изгледаха, и се надявам и внуците ми да бъдат приети там, а относно бившата директорка Лиляна и дъщеря и Тереза(която е супер НЕОБРАЗОВАНА И НЕАДЕКВАТНА)съм напълно съгласна с решението на ОБЩИНАТА да бъдат махнати(и дано да бъде за винаги),,мястото не им е ТАМ, да си гледат сериалите у тях,,,НЕ на работното място,,

Отговори
0 0
ioanna- roditel

ioanna- roditel

15.01.2010 | 21:21

I biv6ata direktorka g-ga Lusararqn i da6terq i sa6to okradoxa gradinata,ni6to,4e neini priqtelki,s koito sa krali zaedno q za6titavat.Sram i pozor za detskite gradini! Nikoga,kogato sme q tarseli ne e bila na rabotnoto si mqsto.Kraino vreme be6e ot otdel Obrazovanie da se sabudqt!No neka poglednat i v drugite gradini,po selata sa6to.I tam direktorkite prosperirat materialno i sa mnogo dobre,ne davat ot4et na nikoi za budgeta,pravqt si kakvoto i kakto poiskat! Gospoda ot Ob6tinata,ve4e e vreme ne6tata da se promenqt!

Отговори
0 0
росдител

росдител

05.01.2010 | 07:26

Вече става нетърпима обстановката в "СЛРЪНЧО". Не искаме полицейски режим и инертни решения и нареждания от селската директорка МАЯ БОИЧЕВА.Децата ни страдат!Изчерпа се търпението ни да чакаме новия /стар/ директор който ще работи за децата и родителите с любав и усмивки.

Отговори
0 0
знаещ  нещата

знаещ нещата

09.12.2009 | 20:22

Директорката на одз "Детство "с Мало Конаре е сред тези, които ядат и крадът .Няма ли кой и на нея да и направи проверка,особено когато си тръгва от работа да й разрови чантата ,на нея и нейния персонал.Пък и ако някой отиде в дома и пак няма да сгреши..може да поседне на изнесения от градината инвентар.

Отговори
0 0
galena

galena

09.12.2009 | 16:22

Dnes 4etem v novinite na fokus,4e 6te ima konkurs za direktorki na nqkolko gradini v Pazardgik i nqkoi sela.A kakvo 6te kagete za direktorki nazna4eni predi 15-16 godini s poluvis6e obrazovanie ,zavar6ili prez tova vreme vis6e i do dnes nedosegaemi?Edva li za tqx 6te ima mandat!I ponege sa minali"konkurs"predi 100 godini sa nepoklatimi!!!Edva li sa tolkova kadarni,vagnoto e,4e sa poslu6ni i udobni za ob6tinata.

Отговори
0 0
възмутен гражданин

възмутен гражданин

09.12.2009 | 07:30

Венелина Бодурова -експерт детски градини в Община Пазарджик /държавен служител / НЕОБЕЗПОКОЯВАНА от кмета на ПАЗАРДЖИК разщирява частната си дейност в детските градини .

Отговори
0 0
?????

?????

20.11.2009 | 10:37

Голям "напредък" за детските градини в Община Пазарджик. Сега разбирам колко "сладка" била длъжността директор на ДГ. Смешно!!!! Хубаво е информацията за "уволненията" да бъде достоверна. Какви са мотивите за уволнението на директорка на "Слънчо"?! Директоркана на "Радост" пък е освободена по взаимно съгласие след подадена молба,в която имало посочени ясни мотиви. Честито на новите директори!!!! Особено на Мая Бойчева - ценен кадър!

Отговори
0 0
анонимен

анонимен

29.10.2009 | 19:01

За уволнените директорки на детски градини вече разбрахме.А кога ще бъде уволнена Венелина Бодурова- Гл.експерт детски градини в Община Пазарджик- държавен служител. Същата чрез личната си фирма "Академика" печели ежемесечно по 3-4 минимални работни заплати, чрез провеждане на педагогически услуги в детските градини в града без да издава необходимите счетоводни документи на родителите. Не е ли това в конфликт на интереси?

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?