1553

Уникално от София! Жена катастрофира, излезе и потъна в бетон СНИМКИ

Уникална случка беше разказана с две снимки в една от популярните фейсбук групи на София. На нея се вижда как кола поднася  в дъжда и се озовава в строеж, намиращ се на кръстовището на булевардите "Тодор Александров" и "Христо Ботев".

Пътник в колата, елегантна дама и вероятно шофьорът, явно не оценява обстановката и опитва да напусне от една страна. Не само не успява, но пада в бетона, който още не е стегнал и буквално затъва до гърдите.

Добре че наблизо има хора, които да я спасят от нещо по-лошо. 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
КМН

КМН

03.04.2022 | 00:26

Имате някакъв Бъг на сайта или вирус . Check My browser. Нещо не Ви работи на сайта от доста време.

Отговори
0 0
Изсмукани от пръстите сензации

Изсмукани от пръстите сензации

02.04.2022 | 09:40

От снимките се вижда: 1. Става дума за изграждане на релсово трасе, навярно за трамвай, а не за дълбок строителен изкоп; 2. Падналата жената е далече от автомобила, т.е падането не е станало при излизането от него; 3. Вероятно в стреса, след излизане от автомобила, жената се е спънала в релсата и е "седнала" в бетона, а не е "потънала до гърдите"; 4. И накрая, но не на последно място, повече от жалко е да се прави сензация, да се гради новина, върху човешка беда, нещастие или трагедия.

Отговори
5 0
пропадане

пропадане

02.04.2022 | 08:33

Това наистина може да се случи само в нашата държава! И е показател за пълния разпад на държавността и реда в обществото.....

Отговори
3 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?