49

Украинец и българин се сбиха в центъра на София

Бой между украинец и българин в центъра на София взриви социалните мрежи. Грозната случка се разиграва в нощта на петък срещу събота на улица "Раковски" пред сградата на финансовото министерство.

На клипа се вижда как двамата си разменят обиди, а между тях жена се опитва да ги разтърве, но едновременно се включва активно в разправията.

“Ние ви плащаме, аз давам пари за тебе” крещи сънародникът ни, след което украинецът побеснява и двамата се озовават на земята. 

“Ей това са украинците, виждате ли”, чуваме българина да обяснява на събралите се сеирджии, след като се изправя. Когато украинецът потегля с колата си, която е спряна на пътното платно, посяга и чупи страничното му огледало и продължава да бълва цинизми.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Украфак

Украфак

22.05.2022 | 18:29

Дано някой украинец пукне и подуе голямата тиква на Грънча, пък после да пише пак: Слава на Украйна!

Отговори
1 1
Толкова си могат

Толкова си могат

22.05.2022 | 15:54

Тити Папазов е бил побойника агресор и фашист поклоник на ПУТИН който варварски се е отнесъл към миролюбивото Украйнско невръстно дете Тази новина ни бе поднесена вчера от чифутската Мекица Днес отново като претоплена манджа ни се поднася да я изконсумираме Повърнята чифутска Толкова си могат чифутите Вие Нали няма да им забелязвате изпражненията и повторните

Отговори
3 0
kak'Сиика

kak'Сиика

22.05.2022 | 15:36

Те украинците си бяха простаците на СССР а сега са простаци със самочувствие на победители.

Отговори
5 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?