46

Турция поздрави България за националния празник и благодари за помощта след труса

Министерството на външните работи на Турция публикува поздравление по случай националния празник на България 3 март.

„Поздравяваме България по случай националния ѝ празник. Винаги ще помним подкрепата на българското правителство и българския народ след земетресението. Благодарим!”, се казва в официалната страница на турското външно министерство.

След земетресенията в южната ни съседка българските спасители бяха едни от първите, които заминаха на терен да помагат на пострадалите. България беше и първата страна, която изпрати хуманитарна помощ на пострадалите, а гражданите на страната ни бързо се организираха в дарителски кампании, пише 24chasa.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тъ Така Миме

Тъ Така Миме

03.03.2023 | 21:03

Аааааа Миме не си права Шорошоядската Юдейска чиииииифутска пасмина е била още тогава доволна и доволно е потривала ръце Защото са се откривали идеални възможности за регионални конфликти от който тяхната оръжейна честна частна промишленост да печели Тук във твоя коментар липсва онзи който е доволен Ясно е и повече от ясно че Санстефанския договор е само едно палеативно споразумение носещо след себе си бъдещи проблеми и бомби във пряк и преносен смисъл Нещо като Минските споразумения във съвременния исторически вариант Но жалкото е че не довършваш мисълта си и кой Юди стоят зад тези времена ПАЛЕАТИВННИ решения и договори Аз ще цитирам само едно именце проклето Юдейско на Юдата Де Израели Българомразеца и Българокопача Юдата докопал се до поста Министър на външните работи на Ингилизка колонизаторска територия Тия неща Миме не ги спестявай кога делаш коментарий Голата истина при всички случай е много по красива от навляканата със Гучи дебелана

Отговори
0 0
Мимето

Мимето

03.03.2023 | 14:22

Сан Стефано не беше задоволителен за никого. Ни за България, ни за Турция, ни за Русия. Беше просто така, мир да има.

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?