4020

Трети ден в Дупница издирват изчезнало 17-годишно момиче

Трети ден в Дупница издирват 17-годишно момиче от града. Ивана Георгиева е в неизвестност от вечерта на 22 февруари, когато родителите ѝ са съобщили в полицията в града, че не се е прибрала и търсят помощ.

Служителите от Районно управление (РУ) Дупница са предприели незабавни издирвателни действия, към групите са включени служители от Областната дирекция на МВР (ОДМВР), жандармерия, доброволното формирование към Община Дупница, Планинската спасителна служба, доброволци, казаха от полицията в Кюстендил.

В РУ Дупница работи оперативен щаб, който координира действията на екипите. Екипът се ръководи от директора на ОДМВР старши комисар  Светослав Григоров, уточниха от полицията.

Издирвателните действия се осъществяват на територията на община Дупница, вилни зони и горски участъци.

Ученичката от гимназията по хранително-вкусови и химични технологии в Дупница беше издирвана вчера през целия ден и през нощта без прекъсъване, посочиха още от полицията.

Около 200 души са обходили голям периметър - всички квартали в града, местността Кършия, село Пиперево, чак до село Блажиево в съседната община Бобошево. Момичето е търсено и край коритото на река Джерман, казаха доброволци - участници в акцията. В нея са се включили и много младежи от града.

Днес от 6:00 сутринта  издирването продължава, като периметърът се разширява. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Станала е

Станала е

25.02.2024 | 11:33

Донор за части илине избягала с няко. Мъжки да се чука..т на спокойствие. Забягнале през границата към някоя джендърска европейска страна където има друга и пиене .

Отговори
1 1
ertret

ertret

24.02.2024 | 10:32

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---- https://da.gd/menx

Отговори
0 4

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?