49

Този уикенд Party in Pink™ Zumbathon® и фондация „Една от 8“ ще разтърсят дансинга в подкрепа на благотворителна кауза

Инициативата ще събере над 600 участници в 10 града, които ще подкрепят фондация „Една от 8“ в борбата с рака на гърдата, а входът е напълно свободен

Този уикенд, на 24 февруари 2024 г., Party in Pink™ Zumbathon® отново ще разпали дансинга в цяла България за второто си вълнуващо издание на събитието. В партньорство с фондация „Една от 8“ тазгодишното зумба парти обещава да обедини всички ентусиазирани участници в цялата страна в едно незабравимо преживяване, като същевременно ще набира средства в подкрепа на засегнатите от рака на гърдата.

Събитията ще се проведат едновременно в 10 града в цяла България, сред които София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и достигайки дори до Прилеп в Северна Македония. Зумба партито в Пловдив ще бъде в Kangoo NT club на бул. "Шести септември" 231. Party in Pink™ Zumbathon® обещава единствена по рода си тричасова танцова програма, която ще разпали всички зумба ентусиасти. С участието на лицензирани инструктори по зумба от всяко кътче на страната, заедно с международно признати експерти по зумба, събитията ще съберат над 600 танцьори, за да обединят усилията си в името на тази благородна кауза.

И тази година мащабният проект припознава каузата на фондация „Една от 8“. Вече 10 години фондацията осигурява нужната подкрепа и вдъхва надежда на жените, засегнати от рака на гърдата, както и оказва нужната подкрепа на техните близки.

Входът за Party in Pink™ Zumbathon® е безплатен с предварителна регистрация, а участниците могат да подкрепят дейността на фондация „Една от 8“ чрез дарения на място. Събитията тази година се осъществят чрез ценната подкрепа на нашите спонсори – компаниите Novartis, Roche, B Eye, AstraZeneca и Avon, а всички напитки по време на програмата ще бъдат осигурени от изворна вода „Бачково“. За популяризиране на събитията важна помощ ни оказаха и медиите „Tialoto.bg“, „Az-jenata.bg”, „Жената Днес“, „Момичетата от града“, „Булевард България“, както и регионалните ни партньори вестник „Борба“, вестник „Марица“ и „Телемедиа“, които споделиха информация за събитията в своите канали.

Присъединете се към нас на 24 февруари 2024 г., когато Party in Pink™ Zumbathon® ще разпали градовете в България в ритъма на единството, надеждата и решимостта. Заедно можем да постигнем реална промяна в живота на засегнатите от рака на гърдата.

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
tytu

tytu

23.02.2024 | 12:16

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим--- https://da.gd/menx

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?